• LIFE&STYLE

    Μαρίνα Πατούλη: Έχω δεχθεί bullying για τη σχέση μου με τον Γιώργο Πατούλη

    • NewsRoom
    Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

    Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη


    H Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το bullying που έχει δεχθεί, τα σεξιστικά σχόλια που ακούει και τον έρωτα, ενώ τόνισε πως είναι ανοικτή σε έναν νέο έρωτα.

    «Έχω υποστεί αυστηρή κριτική για τις στιλιστικές μου επιλογές. Τα σεξιστικά σχόλια είναι έντονα. Μιλάω πάντα με το έργο μου και όχι με την εμφάνισή μου. Τον έρωτα τον συνδέω με ωραίες στιγμές», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

    Όπως είπε, δεν συγχωρεί την απιστία ενώ αποκάλυψε πως την έχουν απατήσει.

    Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Αποδέχομαι τον όρο Barbie καλοπροαίρετα. Δεν με αντιπροσωπεύει ο ορός sex symbol. Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό. Έχει κλείσει το κεφάλαιο γάμος. Υπάρχει μοναχικότητα στη ζωή μου. Καλώ φίλους σπίτι για να μην νιώθω μόνη».

    Η Μαρίνα Πατούλη είπε πως έχει δεχθεί bullying για τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη.

    «Έχω δεχθεί bullying με τον Γιώργο, μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Φοβάμαι να φορέσω χρυσό. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, έχω γελάσει με κάποια, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο, που να μην θίγει την προσωπικότητά μου. Ζω τα συναισθήματά μου με ένταση. Δεν μου αρέσει το μέτριο. Με έχει ερωτευθεί μαθητής μου».

    Κλείνοντας, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε: «Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Είμαι 2 χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος είμαι χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα».

    Διαβάστε επίσης:

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Μια διαχρονική «Φόνισσα» και ένας μεγαλόψυχος Καουρισμάκι

    Εύη Βατίδου: Έψαξα το διαζευκτήριο με τον Αλέξη Κούγια και δεν το βρήκα

    Δημήτρης Αβραμόπουλος-Βίβιαν Σπανούδη: «Βελούδινο» διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου



    ΣΧΟΛΙΑ