• Gossip

    George Michael: Η επική γκάφα για τον θάνατό του

    • NewsRoom
    τζορτζ-μαικλ

    George Michael


    Όλοι συγκλονίστηκαν με την είδηση του θανάτου του George Michael. Κάποιοι πάνω στη θλίψη τους έσπευσαν να αναρτήσουν συγκινητικά μηνύματα σε Twitter και Facebook. Η ηθοποιός Sarah Michelle Gellar γνωστή σε όλους μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Buffy Τhe Vampire Slayer, ήταν μία από τους πολλούς που έστειλαν μήνυμα θλίψης για το θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

    Έτσι, λίγη ώρα μετά την δυσάρεστη ανακοίνωση έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter «Do you really want to hurt me? Νομίζω πως αυτό θέλεις 2016 #ripboygeorge. Ήμουν αλήθεια μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες».

    Sarah Michelle
    Sarah Michelle Gellar

    Η αλήθεια είναι πως ως μία από τις μεγαλύτερες μάλιστα θαυμάστριές του, τα έμπλεξε λίγο γιατί ούτε το τραγούδι “Do you really want to hurt me? των Culture Club,  που ήθελε να αφιερώσει ως φόρο τιμής ανήκει στον George Michael, ούτε ο καλλιτέχνης που πέθανε είναι ο …Boy George. Όπως ήταν αναμενόμενο, η γκάφα της αναπαράχθηκε εκατοντάδες φορές από άλλους χρήστες του Twitter, με τους followers της να σπεύδουν φυσικά να τη διορθώσουν, λέγοντάς της πως “πέθανε” λάθος άνθρωπο.

    Λίγο αργότερα η ίδια διέγραψε το επίμαχο tweet, ζητώντας συγγνώμη για το λάθος της και σε νέα ανάρτησή της ανέφερε «Ίδια λύπη κι όταν μαθαίνεις την σωστή πληροφορία- #ripGeorgeMichael σας ευχαριστώ όλους που με διορθώσατε- εξακολουθεί να είναι το ίδιο θλιβερό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aaron Ramsey: Ο γκαντέμης και οι διάσημοι που πεθαίνουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: George Michael: Τα σκάνδαλα και η πολυτάραχη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει ο σύντροφος του George Michael, που τον βρήκε νεκρό



    ΣΧΟΛΙΑ