• LIFE&STYLE

    Αλμπέρτο Εσκενάζυ: H όμορφη κόρη του Σάρα στους «Μαχητές» του Survivor (pics)

    Survivor


    Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του Survivor μιας η πανέμορφη κόρη του Σάρα αγωνίζεται με την ομάδα των «Μαχητών». Η 29χρονη Σάρα Εσκενάζυ, είναι επίσης ηθοποιός και έχει τελειώσει Δραματική Σχολή. Ασχολείται με τον στίβο, το χορό και την τοξοβολία και δηλώνει πως πήρε μέρος  στο Survivor για την εμπειρία και για την πρόκληση.

    Survivor
    Σαν κλασσικός Έλληνας πατέρας, ο Εσκενάζυ ανησυχεί επειδή η κόρη του δεν τρώει:

    «Τις ημέρες που η ομάδα της δεν έχει προμήθειες και η Σάρα και οι συμπαίκτες της πεινάνε, όσο να’ ναι ανησυχούμε με τη μητέρα της. Πατέρας είμαι και πρόκειται για το παιδί μου. Από την άλλη μεριά, είναι απλά ένα παιχνίδι και η Σάρα βρίσκεται εκεί για την εμπειρία! Δεν έχω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο, παρά μόνο ότι χαίρομαι που είναι μια πραγματική μαχήτρια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σαν ομάδα.

    Survivor
    Αντιμετωπίζει με πολλή ανθρωπιά και δίκαιη σκέψη τους συμπαίκτες της. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της ζωής της που μάλλον κληρονόμησε από εμένα. Κι ως αθλήτρια είναι λάτρης του ευ αγωνίζεσθαι» λέει η υπερηφάνεια ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ στην εφημερίδα Espresso και στην Δήμητρα Δάρδα και συμπληρώνει:

    Survivor

    «Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και οι αποφάσεις για τη ζωή της είναι σεβαστές και από εμένα και τη μαμά της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή είναι η κοπέλα του σέξι «μαχητή» του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Απίστευτο! Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο Survivor!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πώς η επίσημη σελίδα του Survivor επιβεβαίωσε τον δεσμό τους

     



    ΣΧΟΛΙΑ