• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο χωρισμός και το «τέρας» της κατάθλιψης (video)

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης


    Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την επαγγελματική του πορεία στο χώρο του θεάματος, αλλά και τη μάχη με την κατάθλιψη.

    Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στις αποτυχίες του.

    Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, συμμετείχε στο σίριαλ «Γιούγκερμαν», μία ακριβή παραγωγή, που θα προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, ωστόσο ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού έλαβε την απόφαση να το κόψει.

    Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε:

    «Αποτυχίες έχω, τον Γιούγκερμαν στον ΑΝΤ1. Ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, ως το πιο ακριβό σίριαλ που θα γυριζόταν ποτέ. Μια πολύ καλή παραγωγή, πολύ υψηλού επιπέδου.

    Ο Γιούγκερμαν, λοιπόν, που ξεκίνησε με όλη αυτή την τρομερή δυναμική, κάποια στιγμή δεν πήγε!

    Και συνολικά το πρόγραμμα του καναλιού τότε δεν πήγαινε και πήρε την απόφαση ο μπαμπάς Κυριακού και σε μια νύχτα έκοψε 11 προγράμματα, μεταξύ των οποίων και ο Γιούγκερμαν».

    Όπως σημείωσε ο ίδιος, από τότε, δηλαδή το 2007, μέχρι και σήμερα, δεν έχει συμμετάσχει ξανά σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

    Μιλώντας για την κατάθλιψη που πέρασε, ο ηθοποιός δήλωσε:

    «Ήταν μία σειρά από μικρούς θανάτους (αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο θέατρο και με το διαζύγιό του) που με έριξαν.

    Αναζήτησα βοήθεια ειδικού ως όφειλα να κάνω και τη βοήθεια σε χημική θεραπεία, χάπια δηλαδή. Και αποφάσισα ότι πρέπει να μιλάω για αυτό γιατί στην Ελλάδα έχουμε αυτό το ταμπού, αισθανόμαστε ότι η ψυχική υγεία είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να μιλάμε και δεν καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε επίσκεψη σε ειδικό και φαρμακευτική αγωγή.

    Είναι κρίμα να αφήνουμε τα προβλήματα της ψυχής που στην πραγματικότητα είναι του εγκεφάλου να μην τα αντιμετωπίζουμε σαν προβλήματα του σώματος και να τα υποτιμούμε γιατί μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή μας».

    Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για την προσωπική του ζωή, εκείνος απάντησε:

    «Αφού ξέρεις ότι υπάρχει και με ρωτάς με ένα ύφος σαν να με ρώτησες για τον προϋπολογισμό του κράτους. Είμαι πολύ καλά και αυτό φτάνει».

    Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την Χρυσή Βαρδινογιάννη.

    Για τη σχέση του με το γιο του δήλωσε ότι:

    «Είναι καλόψυχος, δίκαιος και γενναιόδωρος… Δεν θα ήθελα έναν γιο που να είναι η συνέχειά μου. Δεν του πολυαρέσει το θέατρο. Και δεν το λέω με παράπονο. Του αρέσει η μουσική, το ποδόσφαιρο.

    Επειδή έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι άθεος, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας παρεμβατικός Θεός που θα έρθει προς βοήθειά μου. Αισθάνομαι ένας άθεος Χριστιανός Ορθόδοξος».

    Αναφερόμενος στην επιστροφή του «Λόγω Τιμής» και τι έχει μεσολαβήσει από τότε, ο ηθοποιός δήλωσε λιτά:

    «Νομίζω ότι ενηλικιώθηκα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ