• LIFE&STYLE

    Χρυσή Βαρδινογιάννη: Στην πρεμιέρα του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη (εικόνες)

    • NewsRoom
    κεφαλογιαννη βαρδινογιαννη

    Χρυσή Βαρδινογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη Φωτογραφία: NDP Photo Agency


    Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» στο Θέατρο Αθηνών παρευρέθηκε η Χρυσή Βαρδινογιάννη, στηρίζοντας τον σύντροφό της και πρωταγωνιστή της παράστασης, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

    Από την μεγάλη πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλοί φίλοι του ταλαντούχου ηθοποιού, Έλενα Σκουλά και Μίνως Μάτσας, οι οποίοι πλέον έχουν αναπτύξει φιλίες με την αγαπημένη του, Χρυσή Βαρδινογιάννη, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία.

    Συγκεκριμένα, ο Μίνως Μάτσας μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία σέλφι που τράβηξαν από την ξεχωριστή αυτή βραδινή τους έξοδο.

    Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Πουπουλένιου», του «Θεού της Σφαγής» και του «Φάρου» στο ίδιο θέατρο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιλέγει και σκηνοθετεί το «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», του Έντουαρντ Άλμπι, ερμηνεύοντας με τη Μαρία Πρωτόπαππα, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, δύο από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του σύγχρονου δραματολογίου, τον Τζωρτζ και τη Μάρθα, με συμπρωταγωνιστές τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο και την Ντάνη Γιαννακοπούλου.

    Πρόκειται για ένα θρυλικό αριστούργημα του σύγχρονου θεάτρου, που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία, το παράλογο και την τραγωδία.

    Δείτε τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

    βαρδινογιαννη ματσας σκουλα
    Έλενα Σκουλά, Μίνως Μάτσας και Χρυσή Βαρδινογιάννη
    κεφαλογιαννη βαρδινογιαννη
    Χρυσή Βαρδινογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη

    View this post on Instagram

    Who’s afraid of Virginia Woolf?!

    A post shared by Minos Matsas (@minosmatsas) on



    ΣΧΟΛΙΑ