• LIFE&STYLE

    Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε την έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ στο Μαλιμπού για 70,4 εκατ. δολάρια

    • NewsRoom


    Η Κιμ Καρντάσιαν, η διάσημη τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας και πρόσφατα δισεκατομμυριούχος, αγόρασε τη βίλα της Σίντι Κρόφορντ στο Μαλιμπού για το εκπληκτικό ποσό των 70,4 εκατ. δολαρίων.

    Με εκπληκτική ακτή θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, το πρόσφατα αγορασμένο σπίτι που βρίσκεται στη γειτονιά Encinal Bluffs στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια είναι το πιο ακριβό ακίνητο που πουλήθηκε φέτος στην περιοχή, ενώ περιγράφεται ως μία «όαση στην παραλία».

    Tο διάσημο supermodel Σίντι Κρόφορντ και ο Ραντ Γκέρμπερ πούλησαν το ακίνητο το 2018 έναντι 45 εκατομμυρίων δολαρίων στον επενδυτή Άνταμ Βάϊς και την ηθοποιό γυναίκα του, Μπάρετ Σβάτεκ.

    Τώρα το ζευγάρι ζήτησε για την βίλα – η οποία ήταν εισηγμένη στο μεσιτικό γραφείο Coldwell Banker – από τους υποψήφιους αγοραστές το ποσό των 99,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, η 41χρονη σταρ φαίνεται πως κατάφερε να επιτύχει μείωση τιμής κατά 28,6 εκατομμύρια δολάρια (25,2 εκατομμύρια λίρες) προκειμένου να αποκτήσει τις ανέσεις που απολάμβανε στο παρελθόν η Σίντι Κρόφορντ.

    Το σπίτι 692 τ.μ. χαρακτηρίζεται από μεσογειακό στιλ και εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ έχει ιδιωτική πρόσβαση που οδηγεί στη λευκή αμμώδη παραλία El Sol.

    Το υπερπολυτελές σπίτι περιλαμβάνει μία σειρά ανέσεων ανάμεσα στις οποίες είναι μεγάλες βεράντες, εξωτερική πισίνα και σπα, γήπεδο τένις και εξωτερικό τζάκι.

    Στο εσωτερικό της, η βίλα περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και μεγάλους κοινόχρηστους χώρους όπως σαλόνι, κουζίνα αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

    Το σπίτι είναι είναι περίπου μία ώρα οδικώς από το Μπέβερλι Χιλς και το Μπελ Άιρ, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν θα έχει δίπλα της πολλές άλλες διασημότητες που ζουν στην περιοχή, όπως η Lady Gaga, η Courtney Cox, ο Leonardo DiCaprio και η Cher.

    Δείτε φυτογραφίες και βίντεο:

    Με πληροφορίες και φωτογραφίες από: forbes.com

    Διαβάστε επίσης:

    Dior: Γεμάτο στυλ και φινέτσα το pop up store στο Κάπρι

    Rock Cabins: Ένα θέρετρο στην Ουγγαρία

     



    ΣΧΟΛΙΑ