• LIFE&STYLE

    Κικίλιας-Μπαλατσινού: Ο ρόλος του Πέτρου Κωστόπουλου στον χωρισμό του ζευγαριού

    • NewsRoom


    Νέα διάσταση στον χωρισμό Κικίλια – Μπαλατσινού δίνει ρεπορτάζ του Πάνου Ζόγκα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει έπαιξε η μετακόμιση του Πέτρου Κωστόπουλου σχεδόν απέναντι από το σπίτι τους.

    Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ, που δημοσιεύθηκε στο Down Town αναφέρει:

    Είναι γνωστό ότι η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου είναι ένα μαγαζί με σάντουιτς στην οδό Καψάλη, στο Κολωνάκι. Η νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά και για να είναι κοντά στον Μάξιμο, τον έκανε να σκεφτεί να μετακομίσει κι εκείνος στο κέντρο. Όμως, το διαμέρισμα που νοίκιασε δεν ήταν απλώς στο κέντρο, ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το διαμέρισμα που έμενε ο Βασίλης με τη Τζένη. Αυτό το γεγονός μόνο αμηχανία προκάλεσε, κάνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση τους πιο γκρίζα από όσο η Τζένη ήλπιζε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με φίλους της, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα.

    Μάλιστα, κάποιες φήμες για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού είναι εντελώς ψευδείς, μιας και άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένης μας τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς οι σχέσεις της Τζένης και του Πέτρου παραμένουν τυπικές και υφίστανται λόγω των παιδιών και κυρίως λόγω του Μάξιμου. Και η μετακόμιση του Πέτρου απέναντι τους έπαιξε και αυτή τον δικό της ρόλο στις αναταράξεις που προκλήθηκαν στη σχέση.

    Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να κάνει Πάσχα στο Πόρτο Χέλι μαζί με τον Μάξιμο. Σε εκείνη την παρέα, στο ίδιο σπίτι ήταν και η αδερφή του Βασίλη Κικίλια, Κατερίνα, με την οποία η Τζένη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Ο πρώην σύζυγός της βρισκόταν στις Σπέτσες και έτσι έκαναν Ανάσταση στην ίδια εκκλησία, κάτι που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα την Τζένη, σύμφωνα με το περιβάλλον της. Γενικά ο Πέτρος ήταν και ένας από τους λόγους που προκλήθηκαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξανά μαζί Κικίλιας – Μπαλατσινού: Τι δηλώνει κοντινό τους πρόσωπο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτρος Κωστόπουλος: Τι είπε για την Τζένη Μπαλατσινού και τον χωρισμό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το χρονικό του τέλους μιας σχέσης

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέτρος Κωστόπουλος: Dj, deli σαντουιτσάδικο στο Κολωνάκι και πάντα never in the right order



    ΣΧΟΛΙΑ