ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με το γνωστό του τρόπο και το χιούμορ που τον διακρίνει μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο, ενώ ρωτήθηκε και για την πρώην του, Τζένη Μπαλατσινού.
«Με τα προσωπικά μου είμαι μια χαρά. Είμαι ήσυχος… Άμα δεις μια ωραία κοπέλα την κοιτάς, άμα είναι να μιλήσεις μιλάς, να περνάει η ώρα», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά Των ΚουΚου», που τον συνάντησε στο σαντουιτσάδικο που έχει ανοίξει και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι σε άλλο μήκος κύματος. Εγώ θέλω να πετύχει αυτό το μαγαζί, αυτό με νοιάζει. Τα γκομενικά μετά!».
Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για την πρώην σύζυγό του, η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Δεν θέλω να συζητάω για έναν χωρισμό που έχει γίνει πριν από 5 χρόνια!».
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το χρονικό του τέλους μιας σχέσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Street Deli: Άνοιξε το νέο μαγαζί του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαλατσινού-Κικίλιας: Σε διαφορετικά μέρη πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός σοκ: Τέλος στη σχέση Μπαλατσινού-Κικίλια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom
- Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Τσίπρας: η μοναξιά χωρίς άλλοθι
- Πάνω από 500 εκατ. ευρώ για εργασία και επιχειρηματικότητα – Το νέο πακέτο δράσεων της ΔΥΠΑ
- Βιομηχανία: Αναβάλλεται για τον επόμενο μήνα το σχέδιο στήριξης του ενεργειακού κόστους
