• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου για Κοκλώνη: Τον αγαπάω και η αλήθεια θα λάμψει

    • NewsRoom
    Νίκος Κοκλώνης - Κατερίνα Καινούργιου

    Νίκος Κοκλώνης – Κατερίνα Καινούργιου


    Θέση για τα όσα έχουν γραφτεί μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στη δημοσιότητα και θέλουν τον Νίκο Κοκλώνη να εμπλέκεται σε υπόθεση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος πήρε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως τον αγαπάει «πάρα πολύ» και πως είναι σίγουρη ότι «η αλήθεια θα λάμψει».

    «Θέλω να πω κάτι πριν πάμε σε διαφημίσεις, ένα δώστε μου παρακαλώ μιας και είδαμε το “Just the two of us” που θα μεταδοθεί αύριο με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Επειδή διαβάζω διάφορα και στα social media με τοξικότητα και χαιρεκακία, και διαβάζω και κάποια άρθρα που πραγματικά με στενοχωρούν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

    «Εχθές ήταν η κοπή πίτας του ALPHA και επέλεξα να μην παραβρεθώ. Όταν νιώθω ότι ένας φίλος μου βάλλεται, ένας φίλος πραγματικός που με έχει στηρίξει, που έχει ευεργετήσει κόσμο, αισθάνομαι αμήχανα και θέλω να είμαι δίπλα στο φίλο μου. Για εμένα το ανθρώπινο είναι πάνω από το επαγγελματικό. Τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει», πρόσθεσε.

     

    Επίσης θέση πήρε και ο Σταύρος Μπαλάσκας λέγοντας: «θέλω να πω στον Νίκο πως μόνο τα δέντρα που έχουν καρπούς χτυπάνε».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ