• LIFE&STYLE

    «Καμπάνα» 11.000.000 δολαρίων για σεξουαλική παρενόχληση στον Άλκη Δαυίδ και έπεται συνέχεια…


    Αμύθητα πλούσιος, εκκεντρικός, αλλόκοτος, «φακίρης» διαδικτυακών εντυπώσεων, με live προκλητικά – συχνά ξεδιάντροπα – ξεφαντώματα, ο Άλκης, από το Αλκιβιάδης, Δαυίδ, γιος του Ανδρέα Δαβίδ, ένας από τους 1.000 πλουσιότερους ανθρώπους του βρετανικού λόμπι με τη συνολική περιουσία του να εκτιμάται κοντά στις 1,5 δισ. στερλίνες, ιδρυτής της  εταιρείας Hologram USA, που έχει δημιουργήσει ολογράμματα για σταρ όπως ο Μάικλ Τζάκσον και η Μπίλι Χόλιντεϊ, και της FilmOn.TV, μέτοχος, σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση, της Coca Cola, μιας ναυτιλιακής υπερδραστήριας εταιρείας, με πλατφόρμες διαφήμισης και marketing, πρακτορείο μοντέλων, εταιρίες κινηματογραφικών παραγωγών στη Βρετανία και στο Χόλιγουντ… έμπλεξε άσχημα με την αμερικανική δικαιοσύνη, η οποία, ειδικά τώρα, με το μαχητικό κίνημα στο χώρο θεάματος «Me Τoo», τον κατακεραύνωσε!

    Ένδεκα εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση καλείται να δώσει ο Άλκης Δαυίδ στην 42χρονη, ανύπαντρη μητέρα Τσάσιτι Τζόουνς, η οποία ήταν συνεργάτης του, αλλά μην ενδίδοντας στις σεξουαλικές του απαιτήσεις, έχασε τη δουλειά της!

    Φιλιά χωρίς συναίνεση, αγγίγματα, πρόταση για σεξ, απομάκρυνση από την εργασία

    Σύμφωνα με τη γυναίκα και όπως έγινε δεκτό από το δικαστήριο, η ίδια και ο Άλκης Δαβίδ ξεκίνησαν να συνεργάζονται πάνω σε μια ιδέα εκείνης, για ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που θα στηριζόταν σε ολογράμματα.

    Μέσα σε ένα μόλις μήνα, ο Άλκης Δαυίδ άρχισε να την αγγίζει στο λαιμό, να σπρώχνει την καρέκλα της, να της πιάνει τα πόδια, με τόση δύναμη ώστε να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Της εκμυστηρεύτηκε πως η σύζυγός του τον εγκατέλειψε γιατί ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα και, αν εκείνη θα ήθελε, να συνευρεθεί μαζί του.

    Στην αρνητική της απάντηση, ο επιχειρηματίας αντιπαράθεσε μια σφοδρή ερωτική συμπεριφορά που κορυφώθηκε με το να τη φιλήσει παρά τη θέλησή της.

    Η ίδια κατέθεσε επίσης, κατά τη διάρκεια της δίκης που κράτησε δύο εβδομάδες, ότι της έδειχνε πορνό στον υπολογιστή της δουλειάς της, ενώ έφερε στη δουλειά άνδρα stripper για να γιορτάσει τα γενέθλια στελέχους της εταιρείας!

    Έδειχνε να μη δέχεται το «όχι», να θεωρεί πως περιμένει ότι επιθυμεί, πως ήταν στο απυρόβλητο και πως όλοι υπήρχαν γύρω του για να τον ικανοποιούν. Η σθεναρή άρνηση της γυναίκας και το κακό κλίμα πλέον της όποιας επικοινωνίας οδήγησε, μόλις σε έξι μήνες, στη λύση της συνεργασίας και στην απομάκρυνσή της. Την οποία, όμως, εκείνη συνόδευσε με μια μελετημένη αγωγή ενάντια στον καπριτσιόζο επιχειρηματία.

    Τα καμώματα στο δικαστήριο

    Η αποζημίωση των 11.000.000 δολαρίων που επιδίκασε την περασμένη Παρασκευή το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες είναι η υψηλότερη που έχει καταγραφεί ποτέ για αγωγή σεξουαλικής παρενόχλησης, δείχνοντας πως, πάρα το νομικό επιτελείο που είχε παρατάξει ο Άλκης Δαυίδ, τα στοιχεία της Τσάσιτι Τζόουνς ήταν αδιάσειστα. Παρ’ όλα αυτά ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλούσε τη γυναίκα «αποκρουστική», «αξιολύπητη που δεν έχει ζωή», κατευθυνόταν στο έδρανο όπου βρίσκονταν οι δικηγόροι της γυναίκας, γονάτιζε και τους πρόσφερε το πορτοφόλι του, ενώ όταν άκουσε το ποσό που καλείται να της καταβάλει φώναζε πως δεν θα το πληρώσει ποτέ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άλκης Δαυίδ σχεδιάζει να ασκήσει έφεση. Παρ’ όλα αυτά, όμως, τον περιμένει άλλη μία δίκη για σεξουαλική παρενόχληση, για άλλη μία πρώην εργαζόμενή του, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Την οποία, παρεμπιπτόντως, εκπροσωπεί η ίδια δικηγόρος…

    Ο προκλητικός και καθόλου βοηθητικός στο δικαστήριο πρότερος βίος

    Και ενώ οι δικηγόροι του Άλκη Δαυίδ επιχειρηματολογούσαν σε βάρος της Τσάσιτι Τζόουνς, πως κανένα κόστος οικονομικό ή ψυχικό δεν είχε, αφού οι αναρτήσεις της στα social media έδειχναν μια ζωή πλουσιοπάροχη, ανέμελη και αισθαντική, οι δικές του προκλητικές συνήθειες βρέθηκαν μπροστά του και άλλωστε είναι παροιμιώδεις.

    Ο Άλκης Δαυίδ, έχοντας καλωδιώσει τη ζωή του, τις μετακομίσεις του, το κρεββάτι με τις κατά καιρούς συζύγους του, ακόμα και τα επαγγελματικά του ραντεβού ως ριάλιτι, δεν έκρυψε αλλά επαίρονταν για την καθημερινότητα ενός ανθρώπου τόσο πλούσιου που του επιτρέπονται τα πάντα, οι σπατάλες, οι κακές συνήθειες, οι δημόσιες ικανοποιήσεις, τα τρελά πάρτι, το να κακομαθαίνει τα παιδιά του και να μη τους χαλάει χατίρι σε ένα εγωκεντρικό φτιαγμένο από τόνους δολαρίων σύμπαν.

    Στο σόου του, υπάρχουν στιγμές που ενώ μιλάει η προηγουμένη γυναίκα του στη κάμερα της και σε μια φίλη της, της τραβάει ξαφνικά μια δυνατή σφαλιάρα στα οπίσθια και εκείνη γελάει. Αλλού βάζει τον δίχρονο γιο του να πιλοτάρει το ιδιωτικό του λίαρ-τζετ ή ημίγυμνος φορά το διάφανο στριγκ της καλής του σαν σκούφια.

    Σε άλλα επεισόδια είναι ο σοφέρ εκρηκτικών πορνοστάρ που τις πηγαίνει για γύρισμα και ηδονοβλεπτικά κοιτά από το καθρέφτη του οδηγού όλες τους τις ηφαιστειώδεις καμπύλες, ουρλιάζοντας από χαρά, ενώ κοιμάται με μαξιλάρι τα υπερμεγέθη οπίσθια της νέας του συντρόφου, της Λεϊλά ή κάνει πάρτι για την αποφοίτηση του μεγαλύτερου γιου του, επιδεικνύοντας τα πυροτεχνήματα, τα κάλλη των γυμνών κυριών της εφηβικής συνοδείας του γιου και τα τσιγαριλίκια που κυκλοφορούν παντού σε κρυστάλλινα βάζα!

    Τις γυναίκες όλες στο σόου του – συζύγους ή επίσημες αγαπημένες – τις «χουφτώνει» στο στήθος ή στα οπίσθια σαν κεκτημένο του, ενώ μας δείχνει στιγμές της μυθικά πλούσιας ζωής του – με όλο ατόφιο χρυσό τούρτες γενέθλιων, πολυτελή αυτοκίνητα για Κροίσους διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και μεγαλειώδη πάρτι που θυμίζουν «ρωμαϊκά όργια» σε υπερσύγχρονο φόντο… Τόσο ώστε να μη βοηθήσουν στην εκδίκαση της υπόθεσης του υπέρ του, αλλά αντίθετα να τον επιβαρύνουν.

    Διότι -τα είπαμε!- αλαζονείας ούτις εκφεύγει δίκην…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άλκης Δαυίδ: Ο προκλητικός βασιλιάς του Λος Άντζελες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλκης Δαυίδ: Το τρελό πάρτι με τσιγαριλίκια του εκκεντρικού εκατομμυριούχου στις Σπέτσες (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ