• Κοινωνία

    Άρχισε η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε 11χρονη αθλήτρια

    Σφυρί προέδρου δικαστηρίου


    Κεκλεισμένων των θυρών καταθέτει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε ότι από τα 11 μέχρι τα 14 της χρόνια βιαζόταν από τον προπονητή της, στην ιστιοπλοΐα.

    Η δίκη του 39χρονου άρχισε τελικά σήμερα, με τον κατηγορούμενο να κλαίει ασταμάτητα ακούγοντας, το πρωί τον εισαγγελέα να του απαγγέλλει κατηγορίες για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση σε ασέλγεια.

    Αυτή τη φορά ο προπονητής δεν απάντησε ο ίδιος (όπως στην πρόσφατη αναβολή της δίκης του) στο βαρύ κατηγορητήριο αλλά ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς: «Για την πράξη του βιασμού διατυπώνει ισχυρισμό πλήρους άρνησης της κατηγορίας. Ομολογεί πλήρως τις άλλες δύο πράξεις, τις γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκου στα πλαίσια των 12-14 ετών, ακριβώς όπως αποδίδεται η κατηγορία. Με σαφή γνώση της ηλικίας».

    Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πέρυσι τον προπονητή της παίρνοντας θάρρος από τις προσωπικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου. Στο πλευρό της έχει και σήμερα τους γονείς της.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ατάραχος στο εδώλιο – Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη

    Πάτρα: Εντολή να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ



    ΣΧΟΛΙΑ