• LIFE&STYLE

    Η «άτακτη» Νταϊάνα: Ποιον και γιατί επιχείρησε να σκοτώσει

    • NewsRoom

    Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η μητριά της Raine Spencer


    Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που η πριγκίπισσα Νταϊανα έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, αλλά φυσικά το ενδιαφέρον για την προσωπική της ζωή παραμένει αμείωτο.

    Το όνομα της πριγκίπισσας Νταϊάνας επανήλθε στην επικαιρότητα αυτή την φορά με αφορμή ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη σχέση της με τη μητριά της, το «Princess Diana’s Wicked Stepmother», καθώς ήταν «κοινό μυστικό» ότι η Νταϊάνα δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τη σύζυγο του πατέρα της, Raine Spencer.

    Μάλιστα  η προσωπική γραμματέας της Spencer, Sue Howe, αποκαλύπτει πως οι δυο τους είχαν φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να τσακωθούν τόσο έντονα «που η Νταϊάνα την είχε σπρώξει από τις σκάλες».

    «Ήταν Σεπτέμβριος του 1989 και τότε η Νταϊάνα έμενε στο πατρικό σπίτι της μητριάς της στο Althorp του Northamptonshire. Η 28χρονη τότε Νταϊάνα τσακώθηκε μαζί της και μάλιστα την είχε σπρώξει τόσο δυνατά, που έπεσε από τις σκάλες» δήλωσε η Howe και πρόσθεσε: «Η Raine είχε γεμίσει μελανιές και ήταν τρομερά αναστατωμένη».

    «Ήταν πολύ σκληρό εκ μέρους της (Νταϊάνα)», ανέφερε.

    Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που η Νταϊάνα έσπρωξε τη μητριά της από τις σκάλες. Σε συνέντευξή της που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2004, η «λαίδη Ντι» είχε παραδεχτεί πως είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο, λέγοντας μάλιστα: «Την έσπρωξα από τις σκάλες, ήταν κάτι που μου είχε δώσει τεράστια ικανοποίηση, ήθελα να την πνίξω γιατί μου προκαλούσε τεράστια θλίψη».

    Βέβαια, η σχέση των δύο γυναικών, που θυμίζει το παραμύθι της Σταχτοπούτας, βελτιώθηκε το 1992 λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της Νταϊάνας, Edward John Spencer.



    ΣΧΟΛΙΑ