• Business Of Fashion

    H Χέιλι Μπόλντουιν μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα Νταϊάνα για χάρη της γαλλικής Vogue

    • NewsRoom


    Είκοσι δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της στο Παρίσι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνεχίζει να εμπνέει τόσο τον βρετανικό λαό που την αποθέωσε όσο και την μόδα.

    Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις της που συζητήθηκαν σχολαστικά και ταυτόχρονα έκαψαν τα φλας των φωτογράφων εκείνης της εποχής αποτελούν ακόμα και σήμερα έμπνευση τόσο για τους οίκους μόδας και τους στιλίστες όσο και για τους φωτογράφους σε όλο τον κόσμο.

    Εμπνευσμένο, λοιπόν, από την πανέμορφη πριγκίπισσα είναι και ένα πρόσφατο editorial της γαλλικής Vogue με φωτογράφο τον Γκρέγκορι Χάρις και στυλίστρια την Virginie Benarroch. Στο editorial πρωταγωνίστρια είναι η Χέιλι Μπόλντουιν, που μπορεί να μην είναι πριγκίπισσα παρόλο που έχει παντρευτεί τον γνωστό ως πρίγκιπα της pop, Justin Bieber, είναι όμως μοντέλο και μπορεί να μεταμφιεστεί σε όποιον ρόλο θέλει εκείνη για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης.

    Αυτό το editorial είναι πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο, καθώς αναβιώνει θρυλικά outfits που φόρεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην καθημερινή της ζωή, και μάλιστα τα outfits, όπως και οι πόζες είναι αναβίωση των φωτογραφιών που αποθανατίστηκαν κυρίως από παπαράτσι.

    Η Χέιλι Μπόλντουιν, για χάρη της φωτογράφισης, φόρεσε τα αγαπημένα biker shorts της πριγκίπισσας, λευκά sneakers και oversized φούτερ, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Ανέβασε μάλιστα μερικές λήψεις από την φωτογράφιση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει την πριγκίπισσα Diana για την κληρονομιά που έχει αφήσει στον κόσμο της μόδας.



    ΣΧΟΛΙΑ