• LIFE&STYLE

    Η μυστική συμφωνία του Jeff Bezos και της MacKenzie Bezos

    • NewsRoom

    Jeff Bezos και MacKenzie Bezos


    Μία σειρά από ερωτήματα γεννήθηκαν αμέσως μετά την είδηση του διαζυγίου του Jeff Bezos και της MacKenzie Bezos, που έσκασε σαν «βόμβα» την προηγούμενη εβδομάδα. Μια τεράστια περιουσία διακυβεύεται όταν χωρίζει ένας δισεκατομμυριούχος και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

    Στην περίπτωση του CEO της Amazon, Jeff Bezos, όπως ήταν αναμενόμενο, το μέλλον της εταιρείας του είναι διασφαλισμένο, καθώς, σύμφωνα με την Sun, ο ίδιος έχει συνάψει μία συμφωνία με την σύζυγό του προκειμένου να διατηρήσει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας του.

    «Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι λόγω του διαζυγίου, η σύζυγός του θα πάρει τις μισές από τις μετοχές της Amazon και θα θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας. Τόσο ο Jeff όσο και η σύζυγός του είναι έξυπνοι άνθρωποι. Εκείνος θα διατρηρήσει τον έλεγχο της Amazon», δήλωσε πηγή της Daily Mail.

    Αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής, ωστόσο, είναι ότι η περιουσία πρόκειται να μοιραστεί κατά το ήμισυ, καθώς το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από 25 χρόνια και συνεπώς πριν την ίδρυση της Αmazon, δεν είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

    Πέρα από τα περιουσιακά, η Sun σχολίασε και το ειδύλλιο του Bezos και της Lauren Sanchez, τονίζοντας πως είναι τρελά ερωτευμένοι και πως θα το δείξουν και δημοσίως αφού βγει και επισήμως το διαζύγιο.

    Η παράνομη σχέση με την Sanchez

    Σε σκανδαλώδεις λεπτομέρειες αναφορικά με το διαζύγιο-βόμβα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο προχώρησε η Daily Mail. Ο Jeff Bezos φέρεται να απάτησε τη σύζυγό του, MacKenzi Bezos με μία παντρεμένη γυναίκα και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Fox 11. Μάλιστα, οι δυο τους λέγεται ότι διατηρούσαν παράνομο δεσμό για τουλάχιστον οκτώ μήνες.

    Ο λόγος για την Lauren Sanchez, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11. H 49χρονη Sanchez είναι παντρεμένη με τον επίσης μεγιστάνα Patrick Whitesell, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ.

    Λόρεν Σάντσεζ

    Ο CEO της Amazon με περιουσία 150 δισ. δολαρίων και η σύζυγός του βρίσκονταν σε διάσταση για αρκετό καιρό, ενώ αιτία για την ανακοίνωση του διαζυγίου, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι η ύπαρξη άκρως προσωπικών φωτογραφιών του με την παράνομη σχέση του που δημοσιοποιήθηκαν την επόμενη ημέρα από το National Enquirer.

    Εκτός από τα «καυτά» μηνύματα, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό ισχυρίζεται ότι στην κατοχή του υπάρχουν ακόμη και αποκαλυπτικές σέλφι του Bezos τις οποίες έστελνε στην 49χρονη Sanchez.

    Ανάμεσα σε αυτές τις σέλφι ήταν και μια εξαιρετικά κοντινή φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του CEO της Αmazon (που το περιοδικό φυσικά δεν δημοσίευσε για ευνόητους λόγους), αλλά και αρκετές ημίγυμνες πόζες του μπροστά στον καθρέφτη, όπου επιδείκνυε στην ερωμένη του το γυμνασμένο του σώμα.

    μπεζος-σαντσεζ
    Lauren Sanchez και Jeff Bezos

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα «καυτά» video της εκρηκτικής ερωμένης του Jeff Bezos που «σαρώνουν» το διαδίκτυο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το διαζύγιο του Jeff Bezos – Πόσα λεφτά θα πάρει η γυναίκα του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θα γίνει η MacKenzie Bezos η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου μετά το διαζύγιο;



    ΣΧΟΛΙΑ