• LIFE&STYLE

    Τα «καυτά» video της εκρηκτικής ερωμένης του Jeff Bezos που «σαρώνουν» το διαδίκτυο


    Χαμός έχει γίνει μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του ιδρυτή της Amazon, Jeff Bezos με την πρώην παρουσιάστρια, Lauren Sanchez. Στο επίκεντρο βρίσκεται η καυτή 49χρονη η οποία εκτός από τον ερωτοχτυπημένο δισεκατομμυριούχο ο οποίος αποφάσισε να χωρίσει τη σύζυγό του μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου, αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τα πλούσια προσόντα της.

    Μια σειρά από αποκαλυπτικά βίντεο που αναδεικνύουν τα προσόντα της γίνονται τις τελευταίες ώρες viral. Πρώτο και καλύτερο στα «χτυπήματα» στο YouTube βρίσκεται ένα βίντεο από την σέξι φωτογράφιση που πραγματοποίησε η πρώην παρουσιάστρια φορώντας μαγιό.

    Το 2005 η σέξι Lauren Sanchez παρουσίασε τον πρώτο κύκλο του διασημότερου αμερικανικού ριάλιτι χορού «Dancing with the Stars» στο οποίο, μάλιστα, φανέρωσε το ταλέντο της στο χορό με μία εκρηκτική εμφάνιση:

    Η δημοσιογράφος υπήρξε παρουσιάστρια στην εκπομπή «Good Day L.A.» στο δίκτυο Fox όπου με τα αποκαλυπτικά φορέματά της ανέβαζε την… τηλεθέαση στα ύψη.

    Δεν ήταν λίγες οι φορές που παπαράτσι κυνηγούσαν την Sanchez προκειμένου να την απαθανατίσουν σε μικροσκοπικά μπικίνι:

    https://www.youtube.com/watch?v=UXqFF084Luk

    Ποια είναι η Lauren Sanchez

    Η 49χρονη Lauren Sanchez, που είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια με έναν από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του Χόλιγουντ, έχει μακρά πορεία στην τηλεόραση.

    Το κοινό του Λος Άντζελες την γνωρίζει από τη συμμετοχή της ως συμπαρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή Good Day LA από το 2011 έως το 2017. Έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα κανάλια ως δημοσιογράφος ψυχαγωγικού ρεπορτάζ.

    Το 2005, η Sanchez παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού So You Think You Can Dance αλλά εγκατέλειψε το σόου στη δεύτερη σεζόν αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Έχει επίσης εμφανιστεί ως guest παρουσιάστρια στο The View, ενώ στο βιογραφικό της υπάρχουν ακόμα και συμμετοχές σε ταινίες, μεταξύ των οποίων οι The Day After Tomorrow, Fight Club και Ted 2.

    μπεζος-σαντσεζ
    Lauren Sanchez και Jeff Bezos

    Πλέον, η εντυπωσιακή μελαχροινή εργάζεται ως πιλότος ελικοπτέρων στον χώρο του κινηματογράφου. Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, η 49χρονη θεωρείται κορυφή στον τομέα της και μάλιστα εργάστηκε ως σύμβουλος στα γυρίσματα της ταινίας Dunkirk του Christopher Nolan.

    «Είχα τη δουλειά μου, είχα μια καριέρα, όμως μετά βρήκα τον αληθινό μου σκοπό», είπε σε μια παλιότερη συνέντευξή της η Sanchez, που απέκτησε την άδεια πιλότου το 2016. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Black Ops Aviation που μισθώνει ελικόπτερα για κινηματογραφικά γυρίσματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το διαζύγιο του Τζέφ Μπέζος – Πόσα λεφτά θα πάρει η γυναίκα του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Jeff Bezos: Τα «πικάντικα» μηνύματα και η σέλφι με το πέος που έστελνε στην ερωμένη του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Jeff Bezos: Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο του CEO της Amazon



    ΣΧΟΛΙΑ