• LIFE&STYLE

    Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε ένα αγοράκι (video)

    • NewsRoom
    ευδοκια-ρουμελιωτη

    Νικηφόρος Χαραγκιώνης και Ευδοκία Ρουμελιώτη


    Η Ευδοκία Ρουμελιώτη άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την απόφαση που πήρε μαζί με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη να υιοθετήσουν ένα παιδί.

    Μιλώντας για την σημασία που έχει για την ίδια η οικογένεια, τόνισε πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα τα παιδιά. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα αγοράκι στην ηλικία του γιου της, ο οποίος είναι τριών.

    Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει ήδη αποκτήσει έναν μικρό γιο, τον Δημήτρη – Βασίλη, ενώ ο επιχειρηματίας έχει δύο ακόμη γιους από προηγούμενο γάμο του.

    Αρχικά, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κρατήσει μυστική την υιοθεσία, ωστόσο αποφάσισε να περάσει σημαντικά μηνύματα μέσω της δικής του εμπειρίας. Όπως αποκάλυψε, η όλη διαδικασία έχει βελτιώσει πολύ τη σχέση της τόσο με το σύζυγό της, όσο και με τα παιδιά τους.

    «Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει ένα παιδί, αλλά αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα, υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μία οικογένεια», ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

    Μάλιστα, αποκάλυψε πως, «Ο γιος μου είναι στην ίδια ηλικία με το παιδί που υιοθετήσαμε και το έχει πάρει δύσκολα».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Αλέκος και η Φλώρα από τα «Εγκλήματα» σε κρυφό ραντεβού 20 χρόνια μετά! (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Angelina Jolie μετά τον Brad Pitt (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νατάλια Βοντιάνοβα: Από την απόλυτη φτώχεια στα συμβόλαια των εκατομμυρίων



    ΣΧΟΛΙΑ