• LIFE&STYLE

    Ρουμελιώτη για Κιμούλη: Ελπίζω να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του (video)

    • NewsRoom
    Ευδοκία Ρουμελιώτη

    Ευδοκία Ρουμελιώτη


    Στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο αναφέρθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

    Μιλώντας στην εκπομπή Δύο στη 1, η ταλαντούχα ηθοποιός, ερωτώμενη για τον Γιώργο Κιμούλη, που κατηγορήθηκε για ψυχολογική και σωματική βία, δήλωσε:

    «Ελπίζω ο Γιώργος Κιμούλης να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του και να γύρισε για να τα διορθώσει. Έφυγα από την παράσταση το 2006 και δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό, ενώ βγήκα και μίλησα για τους λόγους που έφυγα».

    Υπενθυμίζεται ότι είχε μιλήσει για τη δική της τραυματική εμπειρία με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό τον Ιανουάριο του 2021, μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα.

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ευδοκία Ρουμελιώτη ανοίχτηκε για την προσωπική της ζωή, την εξωσωματική, την ψυχοθεραπεία, αλλά και την απώλεια της μητέρας της.

    Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε: «Βάζω πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη μου. Ο άνδρας μου με έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά όταν γέννησα τον γιο μας. Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένειά μας.

    Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν στάθηκα τυχερή. Μου φαίνεται ασύλληπτο στην εποχή που ζούμε να θεωρείται ακόμα ταμπού η ψυχοθεραπεία. Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία όταν έχασα τη μητέρα μου με βίαιο τρόπο, έπρεπε να μάθω να ξαναζώ χωρίς εκείνη».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ