LIFE&STYLE

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Η φήμη του προηγείται της παρουσίας του» (video)

  • NewsRoom

Ευδοκία Ρουμελιώτη


Τη δική της τραυματική εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια της σύντομης συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη μοιράστηκε, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA.

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα αναφορικά με την ψυχολογική και σωματική βία που βίωσε από τον πασίγνωστο ηθοποιό, σκηνοθέτη και θιασάρχη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε ότι δέχτηκε και εκείνη ψυχολογική και λεκτική βία πριν από αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την θεατρική παράσταση, στην οποία εργαζόταν μαζί του.

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή την δύναμη στο χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά. Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα», δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία στο παρελθόν έχει μιλήσει ξανά για τον Γιώργο Κιμούλη και την άσχημη εμπειρία που είχε στη θεατρική παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα».

«Στις πρόβες πήγαν όλα περίφημα, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου», δήλωσε.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι όλοι στο χώρο γνωρίζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη. «Η φήμη του προηγείται της παρουσίας του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, όταν τελείωσα την συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει. Πες μου γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά; Εσύ με επέλεξες να κάνουμε αυτή τη δουλειά’ τον ρώτησα. Δεν πήρα απάντηση. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς μετά συνάντησα ανθρώπους άλλους γιατί αλλιώς θα τα είχα εγκαταλείψει. Πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ, γεμάτο και να πάω στο σπίτι μου. ‘Η ψυχική σου ισορροπία και η υγεία σου είναι πάνω από την παράσταση, αν δεν μπορείς πρέπει να κλείσει το θέατρο’, μου είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Λάκης Λαζόπουλος» δήλωσε η ηθοποιός.

«Τώρα πια δεν φοβάμαι. Δεν ξεκίνησα τώρα και δεν φοβάμαι μήπως δεν βρω δουλειά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χρόνο να ωριμάσει όλο αυτό και να βγει να μιλήσει. Τώρα είναι η στιγμή να ακουστεί. Όταν εγώ μίλησα πρώτη πέρασε στα ψιλά», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα – Νέες καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη

Survivor: Ποιος αποχωρεί απόψε; «Αποδεκατίζεται» η κόκκινη ομάδα (video)

Μαντόνα: Νέο βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες από την εποχή «Like a Virgin»ΣΧΟΛΙΑ