• sports

    Η Εθνική Πόλο δίνει το μισό πριμ του Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

    • NewsRoom

    Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης χειροκροτούν μετά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου στην έναρξη του αγώνα ενάντια στη Σερβία στον τελίκο του Ολυμπιακού τουρνουά υδατοσφαίρισης, στο γήπεδο Tatsumi Water Polo Centre κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Ιαπωνία, την Κυριακή 08 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ


    Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών.

    Συγκεκριμένα, αποφάσισε να διαθέσει στους πυρόπληκτους και όσους δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα το μισό ποσό της πριμοδότησης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Νωρίτερα την Κυριακή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέωσε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προμοδοτήσει την Εθνική Ομάδα Πόλο με το ποσό των 200.000 ευρώ.

    Ο Β. Μαρινάκης  θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει τους αθλητές και τους προπονητές για την σπουδαία επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, που ήρθε την ώρα που η Ελλάδα βιώνει τόσο δύσκολες στιγμές.

    Η Εθνική Ομάδα Πόλο ανδρών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους αγώνες, ανεβαίνοντας στο βάθρο για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Συνεχίζεται ο πύρινος εφιάλτης στην Εύβοια: Καίγονται σπίτια στο Πευκί – 400 εγκλωβισμένοι επιβιβάζονται σε φέρι μποτ

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει πριμ 200.000€ στην Εθνική πόλο

    Τελετή Λήξης Ολυμπιακών Αγώνων – Έσβησε η Φλόγα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ