• LIFE&STYLE

    Η εντυπωσιακή βίλα 300 ετών στην Τοσκάνη που ζητά αγοραστή για 6,9 εκατ. ευρώ (φωτογραφίες)

    • NewsRoom


    Πωλητήριο στην εντυπωσιακή, εξοχική βίλα που κατέχουν εδώ και πάνω από 30 χρόνια στην Τοσκάνη, έβαλαν δύο γνωστοί ιδιοκτήτες εστιατορίων της Νέας Υόρκης.

    Οι Shelly και Marilyn Fireman αγόρασαν το 1998 μία βίλα 300 ετών που βρίσκεται στο Καμαϊόρε, στην επαρχία της Λούκκα στην Τοσκάνη.

    Για το ζευγάρι, το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί επί σειρά ετών έμπνευση. Το επισκέπτονταν για την κουλτούρα του, την αισθητική του αλλά και για να παίρνουν ιδέες από την τοπική κουζίνα, τις οποίες υιοθετούσαν στα ιταλικά εστιατόρια τους, στις ΗΠΑ.

    πηγή: Knight Frank

    «Ήταν πάντα διακοπές εργασίας, αλλά για εμάς η δουλειά σημαίνει φαγητό, οπότε δεν είναι πολύ κακό», ανέφερε χαριτολογώντας στο Bloomberg η Marilyn Fireman.

    «Bρισκόμασταν εκεί με τους σεφ μας, βρίσκαμε νέες συνταγές και ιδέες και στη συνέχεια τους βάζαμε να εργαστούν σε τοπικά εστιατόρια και παράλληλα να εκπαιδεύονταν για εμάς».

    πηγή: Knight Frank

    Τώρα, οι Fireman αποφάσισαν να πουλήσουν το ακίνητο με τα έξι υπνοδωμάτια και τα επτά μπάνια μέσω της εταιρείας ακινήτων Knight Frank, στην τιμή των 6,9 εκατ. ευρώ (7,3 εκατομμύρια δολάρια).

    Περιλαμβάνει γύρω στα 530 τετραγωνικά ωφέλιμο χώρο διαβίωσης, δύο χωριστά κτίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξενώνες, θερμαινόμενη πισίνα, ελαιώνα και μια εξωτερική κουζίνα για φιλικές συγκεντρώσεις.

    πηγή: Knight Frank

    Η Marilyn Fireman, η οποία τώρα περνά τον χρόνο της μεταξύ της πλατείας Λίνκολν στο Μανχάταν και του Μπέντφορντ στην κομητεία Γουέστσεστερ της Νέας Υόρκης, λέει ότι της άρεσε να έχει ένα κατάλυμα διακοπών στην Ιταλία, αλλά επισημαίνει ότι η ύπαρξη ενός δεύτερου σπιτιού σε άλλη χώρα συνεπάγεται πολύ επιπλέον δουλειά.

    Ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, η Marilyn πέρασε τρία χρόνια ανακαινίζοντας το ακίνητο, με μια ομάδα Ιταλών εργολάβων.

    πηγή: Knight Frank

    Το αποτέλεσμα τω εργασιών ήταν «υπέροχο» όπως τονίζει η ίδια, προσθέτοντας ότι σε αυτό βοήθησαν τα υλικά που έχει η περιοχή, η οποία φημίζεται για την λιθοδομή και τη γλυπτική.

    πηγή: Knight Frank

    Όπως αναφέρει στο Bloomberg, ελπίζει ότι όποιος αγοράσει το ακίνητο θα κρατήσει την οικονόμο.

    Οι Firemans απασχολούν μια ντόπια γιαγιά ως μαγείρισσα μερικής απασχόλησης, επομένως οι νέοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την καλύτερη τοπική κουζίνα της Τοσκάνης χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από τη βίλα.

    πηγή: Knight Frank
    πηγή: Knight Frank

    Διαβάστε ακόμη:

    Ένα εκατομμύριο κόκκινα τούβλα για την Hermès

    Με έμπνευση από την Ελλάδα και ρίζες στη Βραζιλία

    La Salvada: Η εξοχική κατοικία του Christian Louboutin



    ΣΧΟΛΙΑ