• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λέντζας: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής του σποτ για την επιστροφή στα σχολεία

    Γιώργος Λέντζας


    Με αφορμή την επιστροφή των μαθητών του Γυμνασίου και των υπόλοιπων τάξεων του Λυκείου στο σχολείο, προβάλλεται ένα νέο σποτ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λέντζα.

    Με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς», ο Γιώργος Λέντζας δίνει τα «sos» της ατομικής υγιεινής που πρέπει να ακολουθήσουν οι μαθητές για την προστασία τους από τον ιό στις σχολικές τάξεις.

    Γνωστός για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή «World Party» με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, ο Γιώργος Λέντζας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

    Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Επικοινωνία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

    Λίγο μετά το τέλος του «World Party», σκηνοθέτησε την εκπομπή «Ντενεκές» με παρουσιαστή τον Δημήτρη Γαλανίδη που προβλήθηκε στο Μακεδονία TV.

    Το 2017 βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Μαυρίδη στην εκπομπή «Στο δρόμο» που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όπου οι δυο τους γύρισαν την Ελλάδα με ένα μεταχειρισμένο βαν.

    Ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο πλευρό του Σάββα Πούμπουρα, με τον οποίο παρουσίασαν το «Nomads Μαδαγασκάρη» στον ΑΝΤ1.

    Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ανέλαβε να παρουσιάσει μαζί με τον Άγγελο Γιακουμίδη, την ταξιδιωτική εκπομπή με αθλητικό περιεχόμενο, «Football Stories» στον ίδιο σταθμό.

    μαυριδης-τανιμανιδης-λεντζας
    World Party

    Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Λέντζας έχει απασχολήσει τα Μίντια για τη σχέση του με το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη.

    Χριστίνα Στεφανίδη και Γιώργος Λέντζας



    ΣΧΟΛΙΑ