• LIFE&STYLE

    Έλληνας παρουσιαστής έτρεχε να σωθεί από πυροβολισμούς

    λεντζας


    Ένα επαγγελματικό ταξίδι του Έλληνα παρουσιαστή κατέληξε σαν σκηνή από ταινία γκάνγκστερ, αφού στην τοποθεσία, όπου βρισκόταν, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Ο παρουσιαστής αργότερα θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του με τους ακόλουθούς του στο Instagram, περνώντας με αυτό τον τρόπο τα δικά του μηνύματα.

    Ο λόγος για τον Γιώργο Λέντζα, τον φίλο του Γιώργου Μαυρίδη και συμπαρουσιαστή του Σάββα Πούμπουρα στο φετινό Nomads, που ταξίδεψε μέχρι τη μακρινή Βραζιλία, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει. Ο ίδιος μάλιστα είχε μιλήσει για αυτή τη νέα προσπάθεια, που θα προβληθεί τη νέα σεζόν από τη συχνότητα του Ant1, σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει, λέγοντας: «Το όλο πρότζεκτ στηρίζεται ουσιαστικά σε μια ιδέα που είχα εγώ και οι συνεργάτες μου κι έχει να κάνει με το ρομαντικό ενδιαφέρον μας για το ποδόσφαιρο και τις ιστορίες γύρω από αυτό. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή, με άξονα το ποδόσφαιρο, όπου απλώς ταξιδεύουμε στις πόλεις όπου παίζονται τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τους οπαδούς, να δούμε πώς το ζούνε όλο αυτό εκείνοι και να διερευνήσουμε τα αίτια που γεννούν τα ντέρμπι».

    Στη Βραζιλία, ωστόσο, έμελλε να ζήσει ένα πολύ ιδιαίτερο και σοκαριστικό περιστατικό.

    Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o παρουσιαστής βρισκόταν σε μια τοποθεσία στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου ο ίδιος και η ομάδα του ετοιμάζονταν να παίξουν ποδόσφαιρο με μια ομάδα της φαβέλας, για τους σκοπούς των γυρισμάτων της εκπομπής του. Τότε, λίγο πιο δίπλα από εκεί που βρίσκονταν, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από συμμορίες. Η αποκάλυψη του είναι σοκαριστική, καθώς, όπως ο ίδιος περιέγραψε, έτρεχε να γλιτώσει από πυροβολισμούς. Ο Γιώργος Λέντζας εκυμστηρεύτηκε ότι δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, λέγοντας ότι πραγματικά τον σόκαρε.

    Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του, «Σήμερα στα γυρίσματα του footballstoriestv, συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία», έγραψε ο Γιώργος Λέντζας.

    Αξίζει να αναφερθεί, βέβαια, πως δεν αντιμετώπισαν όλοι θετικά το κοινωνικό μήνυμα που προσπάθησε να μεταδώσει ο παρουσιαστής, καθώς υπήρχαν επικριτικά σχόλια στη δημοσίευσή του, που τον χαρακτήριζαν «μέρος του συστήματος», αλλά και άλλα που έδειχναν να αδιαφορούν για τα λεγόμενα του παρουσιαστή και σχολίαζαν το ωραίο πουκάμισό του.

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Λέντζα στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία.

    A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on



    ΣΧΟΛΙΑ