• Media

    ERTFLIX: Διθυραμβικά σχόλια και ρεκόρ θέασης για τις νέες σειρές της ΕΡΤ

    • NewsRoom

    «Τα Καλύτερά μας Χρόνια»


    Ρεκόρ θέασης έσπασαν οι νέες ελληνικές σειρές της ΕΡΤ «Τα Καλύτερα μας Χρόνια»«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και «Η Τούρτα της Μαμάς» στην ERTFLIX κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καταγράφοντας πρωτοφανή αύξηση σε σχέση με την μεσοσταθμική ημερήσια επισκεψιμότητα της ψηφιακής πλατφόρμας.

    Πάνω από 52.000 σπίτια παρακολούθησαν χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ERTFLIX σε avant premiere τα πρώτα επεισόδια των νέων σειρών της ΕΡΤ. Μόνο χθες, Κυριακή την ERTFLIX επισκέφθηκαν 265.291 χρήστες, ενώ η πρόσβαση μέσω τηλεοράσεων έσπασε ρεκόρ 5μήνου.

    Μάλιστα, ήταν τέτοια η ζήτηση των σειρών μέχρι αργά το βράδυ που η ΕΡΤ αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο πρόσβασης των πρώτων επεισοδίων ως τις 3 το πρωί και όχι μέχρι τα μεσάνυχτα, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

    Εκατοντάδες ήταν και οι θετικές κριτικές και τα μηνύματα που έστειλε ο κόσμος μέσα από τα social media για τις νέες σειρές.

    Υπενθυμίζεται ότι το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20.00 στην ΕΡΤ1 και θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα ως και Παρασκευή.

    Τα «Καλύτερα μας Χρόνια» κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη στις 22.00 και θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ την Πέμπτη στις 23.00 θα ακολουθεί και η «Τούρτα της Μαμάς».

    Οι πρεμιέρες, ωστόσο, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς απόψε το βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα αρχίσει να προβάλλεται και το «Μεγάλο Παιχνίδι», το πιο επιτυχημένο αθλητικό τηλεπαιχνίδι του BBC που θα παρουσιάζει στην ελληνική του εκδοχή ο Γιώργος Λέντζας.

    Σημειώνεται ότι όλα τα προγράμματα αμέσως μετά την μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1 θα ανεβαίνουν την ίδια μέρα και στο ERΤFLIX.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ