• LIFE&STYLE

    Γάμος με «άρωμα» Survivor στην Τήνο: Ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύτηκε την Γεωργία Αβασκαντήρα


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και η αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Τήνο και ο γάμος είχε άρωμα.. Survivor!

    Από το πλευρό τους δεν θα έλειπαν οι συγγενείς, αλλά και οι φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι το νησί για χάρη του γάμου τους.

    Η τελετή είχε άρωμα… survivor καθώς εκεί παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Βασάλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Μπο και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

    Mάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσε τη νύφη στην εκκλησία με ένα παλιό όχημα.

    Η Γεωργία Αβασκαντήρα, επέλεξε νυφικό σε λιτή – κλασική γραμμή, ενώ ο γαμπρός απέφυγε το καθιερωμένο κλασικό κοστούμι, φτάνοντας στην εκκλησία με ένα πιο χαλαρό look.

    Στους υπόλοιπους καλεσμένους το ζευγάρι τίμησε με την παρουσία του ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Απόστολος Τότσικας μαζί με τη Ρούλα Ρέβη, η Δήμητρα Ματσούκα, o Xρήστος Βασιλόπουλος αλλά και ο John Καγιούλης.

    Ακολούθησε ξέφρενο γλέντι στο Πάνορμο.

    Καλημερα σε όλους σας και στον όμορφο γλυκούλη μας άγγελο Γιώργο. Ο ομορφος μας άγγελος χθές Γιώργος στην Τήνο για το γάμο του Χραν @hraniotis_giorgos_official , συνοδεύει την γλυκιά νύφη @gavaskantira. Και στα δικά σου Γιώργο μου. Σε αγαπώ πολύ όμορφε μου άγγελε Γιώργο μου. @official_danos_ga ??❤?????? Να ζήσουν και καλούς απογόνους. #danoslife #tatouaz #giorgosaggelopoulos #aggelopoulos #ntanos #myangel #angelboy #angelofmyheart? #mostbeautifulboyever #monodanos #teamdanos #ilovehim #king #αγγελοπουλος #ντανος #αγαπημου #αγγελεμου #sweetestboy

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafaella loves Danos ??? (@danosmyangelboy) στις

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λήστεψαν Σαουδάραβα στη Μύκονο – Του πήραν ελβετικό ρολόι 200.000 ευρώ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλέξης, ο Πάνος η γραβάτα και η πρόταση γάμου στη Μπέτυ Μπαζιάνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μαριέττα Χρουσαλά με αψεγάδιαστο κορμί πέντε μήνες μετά την εγκυμοσύνη – Οι διακοπές με το σκάφος (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ