• Fashion

    Επένδυση-έκπληξη απογειώνει το brand της Victoria Beckham

    • NewsRoom

    WEST HOLLYWOOD, CA – FEBRUARY 26: Athlete David Beckham and fashion designer Victoria Beckham arrive at the 2012 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Sunset Tower on February 26, 2012 in West Hollywood, California. (Photo by John Shearer/WireImage)


    Μια επένδυση-έκπληξη, ύψους 30 εκατ. στερλινών (περίπου 33,5 εκατ. ευρώ), από το private equity fund ΝΕΟ Investment Partners έρχεται να δώσει «φτερά» στο brand που έχει δημιουργήσει η Victoria Beckham.

    Σύμφωνα, μάλιστα, με τον David Belhassen, ιδρυτή και managing partner του NEO, η Victoria Beckham είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς επιχειρηματίες με τους οποίους έχει την τύχη να συνεργάζεται.

    «Αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό, διαφοροποιημένο brand πολυτελείας με ισχυρή ταυτότητα και πάρα πολλές δυνατότητες. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι μαζί της και με την ομάδα της», δήλωσε, σαφώς ενθουσιασμένος από τη συνεργασία τους, ο David Belhassen.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος NEO Investment Partners έχει ένα ενδιαφέρον χαρτοφυλάκιο επενδύσεων, έχοντας επενδύσει, μεταξύ άλλων, στη γαλλική αλυσίδα αρτοποιείων Paul και στον όμιλο ψυχαγωγίας που βρίσκεται πίσω από το Experimental Cocktail Club.

    Τα χρήματα από την επένδυση θα διατεθούν για το άνοιγμα νέων καταστημάτων και την επέκταση της online παρουσίας του brand.

    Αυτήν τη στιγμή, η Victoria Beckham έχει δύο δικά της καταστήματα, στο Λονδίνο και στο Χονγκ Κονγκ, αλλά δημιουργίες της πωλούνται σε περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Harrods και Selfridges.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προς αναζήτηση νέου CEO η Unilever

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χ. Σιγανός (Zeus International): Μπαίνει στα «χωράφια» του Airbnb με νέο concept

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία στην κορυφή της Ευρώπης (pics)

     



    ΣΧΟΛΙΑ