• Business

    Χ. Σιγανός (Zeus International): Μπαίνει στα «χωράφια» του Airbnb με νέο concept

    σιγανος

    Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International


    Θα μπορούσε να αποτελεί και μια έμμεση… απάντηση στην αλματώδη ανάπτυξη που παρουσιάζουν οι βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες, όπως η Airbnb.

    Η Zeus International, η εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα την Whydham, την αλυσίδα-κολοσσό στον ξενοδοχειακό χώρο ετοιμάζεται να λανσάρει ένα καινούριο concept φιλοξενίας που θα καλύπτει τις ανάγκες ενός διαφορετικού κοινού.

    Πρόκειται για διαμερίσματα που θα διατίθενται σε προσιτές τιμές και θα απευθύνονται σε ένα διαφορετικό κοινό, πιο νεανικό που προτιμάει αυτού του είδους τη διαμονή για τις διακοπές του.

    Τα πρώτα που θα λειτουργήσουν βρίσκονται στην Αγίου Κωνσταντίνου και η αρχή έχει προγραμματισθεί να γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου.

    Οι προσδοκίες είναι αρκετές υψηλές καθώς εκτιμάται πως είναι ένα concept που ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα στην τουριστική αγορά της Αθήνας. Η πρωτεύουσα έχει γίνει πιο δημοφιλείς σε οικογένειες σε σχέση με παλαιότερες εποχές και εκεί ποντάρει το συγκεκριμένο concept.

    Όπως λέει στο mononews.gr ο επικεφαλής της Zeus International, Χάρης Σιγανός, η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς για την ανάπτυξη μιας σειράς από projects που θα παρουσιάσει πολύ σύντομα και δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία τους.

    Η αισιοδοξία πηγάζει και από την εξαιρετική πορεία που διαγράφει η Whydham στον ένα χρόνο παρουσία της στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με τον κ. Σιγανό, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα του αναμενόμενου και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους στόχους που είχαν τεθεί.

    Ξενοδοχεία σε Βραυρώνα και Μάτι

    Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η λειτουργία των δυο νέων ξενοδοχείων Whydham. Οι εργασίες ανακαίνισης προχωρούν βάση προγράμματος και η λειτουργία τους αναμένεται τον Μάρτιο του 2018.

    Πρόκειται για το Wyndham Garden Attica Riviera με 130 δωμάτια στο Μάτι καθώς και το Ramada Plaza Attica Riviera με 352 δωμάτια στην Βραυρώνα.

    Στο ένα από τα δυο έχει γίνει «ριζικό λίφτινγκ», προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη.

    Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος της Whydham στην Ελλάδα έγινε τον Δεκέμβριο του 2016 με το Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη, σε κτήριο ιδιοκτησίας της Βιοχάλκο.

    Η επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας της Wyndham Hotel group με την Zeus International, προβλέπει την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων (ανακαινίσεις ή νέες κατασκευές) την επόμενη 10ετία στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

    Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με περίπου 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 689.000 δωμάτια σε 75 χώρες, με 16 διαφορετικά brands που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε τύπου ταξιδιώτη.



    ΣΧΟΛΙΑ