• Business

    Τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία στην κορυφή της Ευρώπης (pics)

    • NewsRoom


    Μία νέα διάκριση έρχεται να επιστεγάσει τις προσπάθειες που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός ξενοδοχειακός κλάδος, στην προσπάθειά του να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην άνοδο, αλλά και αναβάθμιση, του ελληνικού τουρισμού.

    Αυτή τη φορά, τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς των βραβείων «Historic Hotels of Europe» για το 2018,  με δύο από αυτά να αναδεικνύονται νικητές στις κατηγορίες τους, μεταξύ 400 ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη.

    Ο λόγος για το ξενοδοχείο Κυρίμαι στον Γερολιμένα Μάνης, το οποίο απέσπασε το βραβείο του καλύτερου γκουρμέ ιστορικού ξενοδοχείου (είχε κερδίσει το βραβείο του καλύτερου ρομαντικού ξενοδοχείου στα βραβεία του 2017) και το Allegory Boutique Hotel της Ρόδου που απέσπασε το βραβείο του καλύτερου ιστορικού ξενοδοχείου με τη δική του ιστορία.

    Μέχρι τους τελικούς έφτασαν επίσης η Βίλα Γαλήνη του Grand Resort Porto Carras, στην κατηγορία της καλύτερης γαμήλιας εμπειρίας, και το Esperas Santorini στην κατηγορία του καλύτερου ιστορικού ρομαντικού ξενοδοχείου.

    Οι διακρίσεις απονεμήθηκαν κατά την έκτη ετήσια τελετή απονομής των βραβείων «Historic Hotels of Europe», που πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου στο Barberstown Castle, κοντά στο Δουβλίνο.

    Τα βραβεία, τα οποία καλύπτουν οκτώ ειδικές κατηγορίες, από γαμήλιες τελετές μέχρι την υψηλή γαστρονομία, απονέμονται σε ξενοδοχεία από κάθε γωνιά της Ευρώπης που διακρίνονται για τη μοναδικότητα, τη σημασία και τον ιδιαίτερο πολιτιστικό χαρακτήρα τους.

    Το ξενοδοχείο Κυρίμαι στον Γερολιμένα Μάνης

    Το Allegory Boutique Hotel στη Ρόδο

    Η Βίλα Γαλήνη του Grand Resort Porto Carras στη Χαλκιδική

    Το Esperas στη Σαντορίνη



    ΣΧΟΛΙΑ