• LIFE&STYLE

    Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει πώς έχασε 10 κιλά (pics)

    • NewsRoom
    Ευγενία Σαμαρά

    Ευγενία Σαμαρά


    Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει κάποια έξτρα κιλά που είχε πάρει αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά, που γνωρίσαμε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα.

    «Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Ένας αριθμός δεν μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου. Στη σειρά “Η Εκδρομή” ήμουν 10 κιλά πάνω», δήλωσε στο People, η ηθοποιός, που συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ Grease.

    «Ανέβηκα στο βουνό και μου άνοιξε η όρεξη, ήμασταν για γυρίσματα στη Νάουσα και έτρωγα συνεχώς έξω. Γυμναζόμουν και πολύ εκείνη την περίοδο και είχε μεταμορφωθεί το σώμα μου. Ίσως ο μεταβολισμός μου να μπλόκαρε», πρόσθεσε η ίδια.

    Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το να ετοιμάζει και να τρώει σπιτικό φαγητό ήταν κάτι που σίγουρα έκανε τη διαφορά στο σώμα και τα κιλά της, ενώ το περπάτημα ήταν κάτι που βοήθησε αρκετά.

    Ευγενία Σαμαρά
    Ευγενία Σαμαρά

    «Αν και αυτή την περίοδο γυμνάζομαι μόνο στη σκηνή του “Grease” λόγω έλλειψης χρόνου, αγαπώ το χορό –μικρή έκανα όλα τα είδη– και τα τελευταία χρόνια πήγαινα εντατικά γυμναστήριο. Επόμενος στόχος είναι να αρχίσω pilates», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ευγενία Σαμαρά.

    Ευγενία Σαμαρά
    Ευγενία Σαμαρά
    Σαμαρά
    Η Ευγενία Σαμαρά στο Ράδιο Αρβύλα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σωτήρης Κοντιζάς του Master Chef: «Κάποιοι προτιμούν να ξοδέψουν 80 ευρώ στο φαγητό»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Olivia de Havilland: Πώς η 101χρονη ηθοποιός απειλεί να αλλάξει τα δεδομένα για την κινηματογραφική βιομηχανία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Ελλάδα ο Παρθένης – Βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του και φίλους τους (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ