• LIFE&STYLE

    Πώς οι Olivia Newton-John και John Travolta έφεραν πίσω το «Grease»

    • NewsRoom


    Μετά από 41 χρόνια  η Olivia Newton-John και ο John Travolta, ντύθηκαν ξανά ως «Sandy Olsson» και «Danny Zuko» από την αγαπημένη ταινία Grease!

    Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στο «Meet ‘n’ Grease» event που διοργάνωσαν fans της ταινίας, όπου εκτός από την προβολή της επιτυχημένης ταινίας, πραγματοποιήθηκε και ένα Q&A (ερώτηση-απάντηση) με τους δύο πρωταγωνιστές. Η Newton-John φόρεσε μία κίτρινη πλισέ φούστα, λευκό πουκάμισο, ασορτί κίτρινη ζακέτα, ακριβώς σαν τον χαρακτήρα της στην ταινία, την «καλή Sandy». Ο Travolta φόρεσε το χαρακτηριστικό δερμάτινο biker jacket του Danny Zuko, με δερμάτινο παντελόνι.

    Παράλληλα, και οι δύο πρωταγωνιστές μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στιγμιότυπα από την εκδήλωση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με την Olivia να γράφει: «Πρώτη φορά με τα κοστούμια μετά από τόσα χρόνια! Είμαι ενθουσιασμένη!»

    Τον Νοέμβριο η ηθοποιός πούλησε το αξέχαστο δερμάτινο παντελόνι που φόρεσε στο φινάλε του Grease για 162 χιλιάδες δολάρια, το οποίο αγόρασε η δημιουργός των Spanx, Sara Blakely, που ήταν μεγάλη fan της ταινίας από τα παιδικά της χρόνια. Το παντελόνι πουλήθηκε μαζί με 500 άλλα αντικείμενα της Newton-John προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία της από καρκίνο στο Σίδνεϊ.



    ΣΧΟΛΙΑ