• LIFE&STYLE

    Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον Βύρωνα Βασιλειάδη στο Ηρώδειο

    • NewsRoom
    Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον Βύρωνα Βασιλειάδη στο ΗρώδειοΕριέττα Κούρκουλου Λάτση: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον Βύρωνα Βασιλειάδη στο Ηρώδειο

    Bύρων Βασιλειάδης και Εριέττα Κούρκουλου Λάτση


    Στην πρεμιέρα της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο παρευρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

    Πρόκειται για μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για το αγαπημένο ζευγάρι, που βρέθηκε χθες στο Ηρώδειο για να απολαύσει την εκπληκτική Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της σπουδαίας σοπράνο, Μαρία Κάλλας.

    Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και ο γνωστός επιχειρηματίας, που παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Ιούλιο του 2020, βρέθηκαν στις θέσεις της πρώτης σειράς στο Ηρώδειο και τράβηξαν όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω τους.

    Για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, η Εριέττα επέλεξε ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες με διαφάνεια και λαμπερά αξεσουάρ. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, ενώ όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά κλικ της κρατούσε τρυφερά το χέρι.

    Παρόντες στην παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του και δημοσιογράφο, Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, τον οποίο νωρίτερα είχε ξεναγήσει στην Ακρόπολη.

    Ακόμη, παρευρέθηκαν οι Νατάσα Παζαΐτη, Μάριος Φραγκούλης, Άννα Βίσση, Χριστίνα Παππά, Μίνα Βαλυράκη, Μαρίνα Πατούλη, Λάκης Λαζόπουλος, Μαρίνα Αμπράμοβιτς, Χρύσανθος Πανάς και πολλοί ακόμη.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Bύρων Βασιλειάδης και Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

    Πρόσφατα, η 28χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, αλλά και τον αγώνα που δίνουν για να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα.

    Συγκεκριμένα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή και μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων, είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση για τον αγώνα που δίνει προκειμένου να μπορέσει να γίνει μανούλα.

    Bύρων Βασιλειάδης και Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

    Φωτογραφίες: ND Photo Agency

    Διαβάστε επίσης:

    Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα (pic)

    Μαρίνα Πατούλη: Είμαι 53 ετών, όχι άλλα δάκρυα (video)

    Η Αννα Βίσση συνάντησε την Μόνικα Μπελούτσι (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ