ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τη συγκλονιστική παράσταση που έδωσε η Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο, όπου ενσάρκωσε τη Μαρία Κάλλας, συναντήθηκε στα παρασκήνια με την Άννα Βίσση.
Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Άννα Βίσση μοιράστηκε δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει μαζί με τη Μόνικα Μπελούτσι, κρατώντας χέρια.
Οι δύο σπουδαίες γυναίκες καλλιτέχνες χαμογελούν στην κάμερα.
«Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις από τη μοναδική και υπέροχη Μόνικα Μπελούτσι. Χαίρομαι που παρακολούθησα την παράσταση και γνώρισα τη Μόνικα», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα.
Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη Ιταλίδα σταρ ενσαρκώνει την αξέχαστη σοπράνο Μαρία Κάλλας στην παράσταση. Ένα χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης εμφάνισής της στο Ηρώδειο, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη sold out παράσταση, ενώ ακολουθούν ακόμη δύο.
Η θεατρική παράσταση είναι υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Μόνικα Μπελούτσι: Οι επιστολές της Μαρία Κάλλας εμπλούτισαν τη δική μου ζωή
Μόνικα Μπελούτσι: Με το πιάνο του Αριστοτέλη Ωνάση, στο Ηρώδειο
Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο Στάνφορντ του Sex and the City
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Ξεκίνησαν τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα στις πυρόπληκτες περιοχές της Μάνδρας
- Πιερρακάκης: Οι άρσεις των εμποδίων μεταξύ των κρατών-μελών θα ωφελήσουν την Ευρώπη και την Ελλάδα
- ΟΑΣΑ: Έρχονται οι νέες συγκοινωνιακές συνδέσεις σε Ανατολική και Δυτική Αττική – Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια
- Δίκη για τα Τέμπη: Με τις καταθέσεις της οικογένειας Μπέζα ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.