• LIFE&STYLE

    Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

    • NewsRoom
    Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον Βύρωνα Βασιλειάδη στο ΗρώδειοΕριέττα Κούρκουλου Λάτση: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον Βύρωνα Βασιλειάδη στο Ηρώδειο

    Bύρων Βασιλειάδης και Εριέττα Κούρκουλου Λάτση


    Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή, η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.

    Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

    Εκεί μοιράστηκε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να φιλά τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, φορώντας ένα μπλουζάκι με τη φράση: «Η νέα γενιά ετοιμάζεται». Όπως αποκάλυψε περιμένουν αγοράκι.

    «Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου ‘βράχος’ όλο αυτό τον καιρό.

    Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.

    Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα!

    Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό», έγραψε στο ποστ.

    Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν η Εριέττα Κούρκουλου, δυσκολεύτηκαν μέχρι να μείνει έγκυος.

    Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση

    Το απόγευμα της Τρίτης, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, ως ομιλήτρια σε συνέδριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να αποκτήσει παιδί παρά το γεγονός ότι είναι μικρή σε ηλικία.

    «Εγώ, όπως και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού. Επειδή ήμουν 26 χρονών όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες, ήξερα ότι οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μας. Δυστυχώς όμως 1,5 χρόνο μετά λόγω σοβαρής διαταραχής του κύκλου μου, δεν είχαμε συλλάβει.

    Δοκιμάσαμε πολλούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει και σε αυτό το διάστημα όλη μας η ζωή γυρνούσα γύρω από την προσπάθεια να γίνουμε γονείς.

    Όσο περνούσαν οι μήνες και αυξάνονταν οι απογοητεύσεις, η ψυχολογική επιρροή της όλης διαδικασίας μεγάλωνε. Έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου ‘βράχο’, που έβαζε τις δικές του ανησυχίες στην άκρη και μου έδινε την αγάπη και το κουράγιο όλου του κόσμου.

    Παρόλα αυτά υπήρξαν στιγμές που ένιωθα πιο μόνη από ποτέ. Ένιωθα μόνη γιατί οι αποφάσεις στο τέλος της ημέρας ήταν δικές μου, μιας και αφορούσαν το δικό μου σώμα.

    Ένιωθα μόνη γιατί δεν μπορούσα κανένας να καταλάβει τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου, το πανικό που ξυπνούσα τα βράδια ανήμπορη να πάρω ανάσα ή τον αφόρητο πόνο που με κατέκλυζε σε κάθε αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης (…)

    Σήμερα, στέκομαι εδώ για να πω σε όσες γυναίκες αισθάνονται ακόμα μόνες τους, ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Στέκομαι εδώ, για να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο να σβήσουν τα ταμπού γύρω από την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Στέκομαι εδώ, γιατί οι γυναίκες που δίνουν τον αγώνα τους, χρειάζονται υποστήριξη και όχι συμβουλές. Δεν χρειάζονται μόνο οικονομική υποστήριξη. Χρειάζονται εργασιακή, κοινωνική και κρατική υποστήριξη. Θα συνεχίσω να στέκομαι εδώ λοιπόν, μέχρι να την αποκτήσουν», είπε, μεταξύ άλλων, η Εριέττα Κούρκουλου.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον Βύρωνα Βασιλειάδη στο Ηρώδειο

    Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα (pic)

    Εριέττα Κούρκουλου: Η οργισμένη ανάρτηση για τους κυνηγούς και τους πολιτικούς που τους υποστηρίζουν



    ΣΧΟΛΙΑ