ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα είναι τα φετινά για την Έλενα Ράπτη και τον Κίμωνα Μπάλλα, αφού για πρώτη φορά θα γιορτάσουν μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι.
Επτά μήνες μετά τον μυστικό τους γάμο, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο κούκλος σύζυγός της θα απολαύσουν μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα αγάπης και ευτυχίας.
Μάλιστα, σχεδιάζουν να μοιράσουν το πρόγραμμά τους ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα και την Αθήνα, σύμφωνα με τη Real News.
Η Έλενα Ράπτη ανυπομονεί να βρεθεί στον τόπο καταγωγής του συζύγου της, τα Τρίκαλα, αφού οι σχέσεις που διατηρεί τόσο με τη μητέρα όσο και με τα αδέρφια του είναι άριστες.
«Η θαλπωρή με την οποία την υποδέχθηκαν στην οικογένειά τους τη συγκινεί πάντα», λένε άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον.
Βέβαια, θα φροντίσει να περάσει κάποιες από τις γιορτινές μέρες και με την δική της οικογένεια, τους γονείς της, την αδελφή της και τον ανιψιό της, στους οποίους έχει αδυναμία.
Φέτος όμως δεν θα είναι μόνη αφού θα έχει στο πλευρό της τον άνδρα της ζωής της.
Οι δυο τους θα ζήσουν έναν… χριστουγεννιάτικο μήνα του μέλιτος!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Δίωξη για θανατηφόρα έκθεση κατά συναυτουργία στους δυο γιατρούς
- Eurobank για ΑΕΠ: Ανάπτυξη 1,9% με «καύσιμο» κατανάλωση και επενδύσεις
- Fraport Greece: 7,1 εκατ. επιβάτες στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια τον Αύγουστο
- Στενά του Ορμούζ: Σπάνια κίνηση από τα κράτη του Κόλπου – Εξετάζουν πιθανή συνάντηση με την ηγεσία του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.