• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Κουκουρίκης: Ο Θεσσαλονικιός αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του Nomads (pics)


    Στην μακρινή και εξωτική Μαδαγασκάρη, κάθε Κυριακή ψηφίζονται οι νέοι αρχηγοί των ομάδων του Nomads 2, του ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 που μας κρατά συντροφιά από Πέμπτη έως Κυριακή στις 20.45.

    Την Κυριακή που μας πέρασε, οι Λεμούριοι και οι Κροκόδειλοι επέλεξαν τους παίκτες που θα συμβουλεύουν, θα προστατεύουν και θα ηγούνται των ομάδων. Τα μέλη της ομάδας των Κροκόδειλων ψήφισαν για νέο τους αρχηγό τον Δημήτρη Κουκουρίκη, ενώ οι Λεμούριοι ψήφισαν τον Δημήτρη «Dimar» Μαρμαρά.

    Ποιος είναι, όμως, ο Δημήτρης Κουκουρίκης που έχει «κατέβει» από τη Βόρεια Ελλάδα;

    Ο Δημήτρης είναι 39 ετών, γεννήθηκε στην Βέροια και ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τη Χαλκιδική.

    Πρόκειται για έναν άνθρωπο γεμάτο πάθος και λαχτάρα για ζωή, που κυνηγά τα όνειρά του και δεν σταματά μέχρι να τα κατακτήσει. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από την έως τώρα διαδρομή του, αφού ο Δημήτρης ξεκίνησε να εργάζεται από την ηλικία των 16 ετών και μέχρι τα 25 του κατάφερε να είναι ιδιοκτήτης.

    Παράλληλα με τις επαγγελματικές του επιτυχίες, ο Δημήτρης κατέκτησε και τα προσωπικά του όνειρα, καθώς στα 35 του, γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής του, τη σύζυγό του, Νάταλι, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά με υπέροχα (διπλά!) ονόματα, τα δίδυμα Μαρία-Λουίζα και Μιχαήλ-Άγγελο.

    View this post on Instagram

    #blessed #myson #superboy #familylife #relaxation

    A post shared by Dimitris Koukourikis (@dimitris_koukourikis) on

    View this post on Instagram

    #CabanaBeach #macawwaves #luisa#eggonly #tattooligans

    A post shared by Dimitris Koukourikis (@dimitris_koukourikis) on

    Με μια κλεφτή ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να δει κανείς την μεγάλη του αγάπη για τα ταξίδια και το πόσο του αρέσει να επισκέπτεται νέα μέρη και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Ο Δημήτρης εργάζεται σκληρά το καλοκαίρι, αλλά τον χειμώνα ταξιδεύει και ανανεώνεται κάνοντας αυτά που του δίνουν ενέργεια. Ανάμεσα σε αυτά είναι η γυμναστική pilates και η yoga.

    Στην ζωή δεν ακολουθεί καμία στρατηγική, αλλά μόνο το ένστικτό του. Συνταγή επιτυχίας για εκείνον είναι το “go with the flow”.

    View this post on Instagram

    #nonstoptraveling #enjoylife #newresolutions

    A post shared by Dimitris Koukourikis (@dimitris_koukourikis) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Ποιος παίκτης αποχώρησε χθες; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Μαρμαράς: Ο Κύπριος χίπστερ του Nomads που έχει τρελάνει το twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σίσσυ Ζουρνατζή: Η εντυπωσιακή instagrammer του Nomads που έχει αναστατώσει τη Μαδαγασκάρη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάτια Τσόβγκαν: Η μαχήτρια «Τίνκερμπελ» του Nomads



    ΣΧΟΛΙΑ