• LIFE&STYLE

    Δήμητρα Κούστα: Η τούρτα και το γκαλά του Dior στη Βενετία

    • NewsRoom

    Δήμητρα Κούστα


    Μπορεί να γιόρτασε τα γενέθλιά της νωρίτερα στην έπαυλή της στη Βουλιαγμένη, ωστόσο, η Δήμητρα Κούστα επέστρεψε στην αγαπημένη της ιταλική πόλη, τη Βενετία, όπου έσβησε ξανά κεράκια.

    Η σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα «έκλεισε» τα 32 της χρόνια στις 18 Απριλίου και ταξίδεψε στη Βενετία για να ζήσει από κοντά την εμβληματική Μπιενάλε της Βενετίας, τη μεγαλύτερη γιορτή της σύχρονης Τέχνης.

    Εκεί την περίμενε μία εντυπωσιακή τούρτα με 3 επίπεδα, στολισμένη με λουλούδια και πουλάκια. Χαμογελαστή η εορτάζουσα ποζάρει στον φακό, φορώντας ένα λαμπερό δαντελένιο τοπ με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι.

    Ξεχωρίζουν τα ασημένια σκουλαρίκια της.

    Στις 20 Απριλίου παρέστη στο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωσε ο γαλλικός οίκος Dior, μαζί με το Ίδρυμα Βενετσιάνικης Κληρονομιάς, στην καρδιά του Arsenale Vecchio.

    Πρόκειται για μια βραδιά ballroom χορού με θέμα τις υδάτινες αναπαραστάσεις ναυμαχιών που ξεκίνησαν από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, αναπόσπαστο στοιχείο του dress code που χαρακτήριζε τις ευρωπαϊκές βασιλικές αυλές τον 17ο και 18ο αιώνα.

    Τίτλος της βραδιάς ήταν η «Ναυμαχία»/«Naumachia».

    Στην παρέα της ήταν ο διάσημος αρχιτέκτονας Peter Marino, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το «παλάτι» του εφοπλιστικού ζεύγους στη Βουλιαγμένη, ο επιχειρηματίας Γιάννης Στασινόπουλος και η Αρετή Δαλακούρα, σύζυγος του εφοπλιστή Δημήτρη Δαλακούρα.

    Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει «παρών» σε φιλανθρωπικό γκαλά του οίκου Dior. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, η Δήμητρα Κούστα είχε βρεθεί στο exclusive gala του οίκου στις Βερσαλλίες.

    Η Δήμητρα Κούστα με την τούρτα γενεθλίων της στη Βενετία
    Η Δήμητρα Κούστα με την τούρτα γενεθλίων της στη Βενετία

    Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Απριλίου, η Δήμητρα Κούστα είχε παραθέσει ένα pre-birthday party, αφού υποδέχτηκε έναν στενό κύκλο φίλων για δείπνο στην οικία της στη Βουλιαγμένη.

    Η Βενετία πάντως σημαίνει πολλά για την ίδια, καθώς ήταν το μέρος που επέλεξε με τον Γιάννη Κούστα για να βαφτίσουν το δεύτερο παιδί τους, τη Στεφανία.

    Η βάφτιση έγινε πριν από δύο χρόνια στον επιβλητικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, την παλαιότερη και πιο ιστορική ορθόδοξη εκκλησία της διασποράς στη συνοικία Καστέλο της Βενετίας.

    Δήμητρα Κούστα και Γιάννης Στασινόπουλος
    Δήμητρα Κούστα και Γιάννης Στασινόπουλος
    Βενετία
    Βενετία
    Photo: giannisstasinopoulos/Instagram
    Photo: giannisstasinopoulos/Instagram
    Photo: giannisstasinopoulos/Instagram
    Photo: giannisstasinopoulos/Instagram
    Photo: giannisstasinopoulos/Instagram

    Διαβάστε επίσης:

    Τα γενέθλια μιας Κριού στη Βουλιαγμένη

    Δήμητρα Κούστα: Υψηλή καλεσμένη σε private dinner κορυφαίου οίκου αρωματοποιίας

    Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση-Σοφία Καρβέλα: Οι βόλτες στη Βαρκελώνη



    ΣΧΟΛΙΑ