ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πλήθος διασήμων, μεταξύ των οποίων, η Δήμητρα Κούστα και η Άννα Βίσση, παρευρέθηκαν στη δεξίωση του Frederic Malle, ιδρυτή του οίκου αρωματοποιίας Editions de Parfums και της Vogue Greece, που έγινε στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
Η σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα έλαμψε φορώντας ένα total white σύνολο που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ακολουθώντας πιστά το dress code του event, που ήταν formal.
Δίπλα της η Άννα Βίσση επέλεξε ένα φλογερό κόκκινο-μπορντό σακάκι και παντελόνι, συνδυάζοντάς τα με μαύρο πουκάμισο.
Οι δύο καλές φίλες κάθισαν ακριβώς δίπλα στον Frederic Malle κατά τη διάρκεια του δείπνου.
Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ανάμεσα σε έργα σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως ο Γιάννης Τσαρούχης και ο Παναγιώτης Τέτσης.
Το «παρών» έδωσαν ακόμα η Ελένη Μενεγάκη, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Χρύσανθος Πανάς, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Σία Κοσιώνη, η Μαρία Σαράφογλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Καβογιάννη, η Στεφανία Γουλιώτη, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Λάκης Γαβαλάς, η Λώρα Τσουκαλά, η Ρεβέκκα Καμχή, κ.ά.

Πηγή: SPIRO STERGIOU/Vogue Greece
Η φιλία των δύο κυριών είναι γνωστή. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η κ. Κούστα και η κορυφαία σταρ πραγματοποίησαν ένα τριήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, όπου απόλαυσαν το Fashion Freak Show του Γάλλου σχεδιαστή, Jean Paul Gaultier.

Πηγή: SPIRO STERGIOU/Vogue Greece

Πηγή: SPIRO STERGIOU/Vogue Greece
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση-Σοφία Καρβέλα: Οι βόλτες στη Βαρκελώνη
Η Δήμητρα Κούστα με την Άννα Βίσση στο freak show του Jean Paul Gaultier
Μείωση του όγκου της οικίας Κούστα στις Σπέτσες ζήτησε το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό: Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό Ακρόπολης – Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία των συρμών
- Η Qualcomm δίνει ήπιες προβλέψεις πωλήσεων λόγω αμφιβολιών για τις εμπορικές αναταραχές
- Δούκας: «Μόνη λύση η επαναδιαπραγμάτευση και η αλλαγή των όρων της σύμβασης για το Θέατρο Λυκαβηττού»
- Meta: Ισχυρές πωλήσεις στα 42,3 δισ. δολάρια στο πρώτο τρίμηνο – Λειτουργικές ζημιές 4,2 δισ. για τη Reality Labs
