• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Παραμυθένια βάφτιση στη Βενετία – Όλα όσα έγιναν στους τριήμερους εορτασμούς

    • NewsRoom
    Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Παραμυθένια βάφτιση στη Βενετία - Τριήμεροι εορτασμοί με κοσμικούς καλεσμένους


    Στον επιβλητικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στην παραμυθένια Βενετία πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του νεώτερου μέλους της οικογένειας του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα.

    Ο ισχυρός άνδρας της ναυτιλιακής εταιρείας Danaos Corporation και η εντυπωσιακή σύζυγός του επέλεξαν ξανά την αγαπημένη τους Ιταλία για ακόμα ένα ξεχωριστό γεγονός της ζωής τους, τη βάφτιση της δεύτερης κόρης τους, με τους εορτασμούς να κρατούν τρεις μέρες!

    Η τελετή έγινε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, που είναι η παλαιότερη και πιο ιστορική ορθόδοξη εκκλησία της διασποράς στη συνοικία Καστέλο της Βενετίας. Η νεοφώτιστη μικρή πριγκίπισσα έλαβε το όνομα Στεφανία, με νονά τη Χριστιάννα Καίσαρη.

    Περίπου 400 ήταν οι λαμπεροί προσκεκλημένοι της κοσμικής Αθήνας, οι οποίοι είχαν λάβει την πρόσκληση από τον περασμένο Ιανουάριο και τίμησαν με την παρουσία τους το πανευτυχές ζευγάρι -τόσο από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό χώρο όσο και από τον καλλιτεχνικό.

    Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον εφοπλιστή σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, η καταξιωμένη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη με τον Νίκο Τσάκο και ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς με τη σύζυγό του Έμιλυ.

    Έμιλυ και Χάρης Βαφειάς
    Έμιλυ και Χάρης Βαφειάς

    Επιπλέον, το «παρών» έδωσαν η κόρη του εφοπλιστή Νικόλαου Α. Τσαβλίρη, Κλαίρη, η Βερόνικα Πάστρα, σύζυγος του «Mr Nammos» Ζαννή Φραντζέσκου, ο Γιάννης Βογανάτσης, η fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Ηλίας Κοκοτός και η Χριστιάννα Καίσαρη, σύζυγος του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη.

    Αλλά και τα ζεύγη, Μαυρή, Δαλακούρα, Καραγεώργη, Ζέιν και Παναγιωτίδη ταξίδεψαν στη Βενετία για τη βάφτιση της Στεφανίας, όπου κατέφτασαν με ιδιωτικά τζετ και θαλαμηγούς, με πρώτο και καλύτερο φυσικά το yacht «Belita» του ζεύγους Κούστα.

    Όλη η κοσμική Αθήνα στη βάφτιση της δευτερότοκης κόρης της Δήμητρας Μέρμηγκα και του Γιάννη Κούστα
    Όλη η κοσμική Αθήνα στη βάφτιση της δευτερότοκης κόρης της Δήμητρας Μέρμηγκα και του Γιάννη Κούστα

    Η οικογένεια, μάλιστα, είχε ναυλώσει και πτήση της Aegean, για τη μεταφορά των καλεσμένων του.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Ilias Kokotos (@iliaskokotos)

    Τα social media πλημμύρισαν από φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι από την τελετή, αλλά και την πολυτελή δεξίωση που ακολούθησε στο Palazzo. Την σαν από παραμύθι διακόσμηση ανέλαβε ο φημισμένος Ιταλός event planner, Vincenzo Dascanio. Στόλισε τους κήπους του Παλατιού της Βενετίας με αμέτρητα λουλούδια και έδωσε ιδιαίτερες πινελιές στο βασιλικό art de la table.

    Το art de la table
    Το art de la table

    Τις εντυπώσεις έκλεψε η 30χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα, η οποία επέλεξε μια ροζ τουαλέτα.

    Έμιλυ Βαφειά και Δήμητρα Μέρμηγκα
    Έμιλυ Βαφειά και Δήμητρα Μέρμηγκα

    Από τις πιο απαστράπτουσες εμφανίσεις έκανε και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία φόρεσε ένα μίνι φόρεμα, δημιουργία της Celia Kritharioti. Με τη σειρά της, η σχεδιάστρια μόδας επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό outfit: μπούστο με στρας και φουσκωτά μανίκια, που συνδύασε με μια κίτρινη ψηλόμεση φούστα.

    Σήλια Κριθαριώτη και Μαριέττα Χρουσαλά
    Σήλια Κριθαριώτη και Μαριέττα Χρουσαλά

    Τη διασκέδαση ανέλαβαν η Άννα Βίσση και ο Μάριος Φραγκούλης.

    Συγκεκριμένα, την Παρασκευή διεξήχθη ένα party καλωσορίσματος, στο οποίο ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της η Άννα Βίσση, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, διακοσμημένη με 300.000 κρύσταλλα swarovski.

    Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο wiseman, ο μπαμπάς Γιάννης Κούστας, από τη χαρά του, συνόδευσε στο πιάνο την Άννα Βίσση, όταν η λαϊκή αοιδός τραγούδησε το «12» στους περίπου 400 καλεσμένους του εφοπλιστή.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

    Στο main event του Σαββάτου, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τον Μάριο Φραγκούλη.

    Μάριος Φραγκούλης
    Μάριος Φραγκούλης

    Την Κυριακή το μεσημέρι δόθηκε lunch και αποχαιρετιστήριο πάρτι στην ατμοσφαιρική Terrazza Danieli με την υπέροχη θέα του μυθικού ξενοδοχείου Danieli, κλείνοντας αυτό το μοναδικό event που ετοίμασε το ζεύγος Κούστα για τους καλεσμένους του.

    Η Στεφανία είναι το νεώτερο μέλος της οικογενείας, αφού το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα μια κόρη, την Αικατερίνη, η οποία βαφτίστηκε το 2019 στην Κέρκυρα.

    Ο Γιάννης Κούστας έχει συνολικά έξι παιδιά, δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ακόμη δύο από τον δεύτερο με τη Σοφία Γιαννικοπούλου και δύο με τη Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Υπενθυμίζεται ότι το ερωτευμένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με την ανταλλαγή όρκων στο Σορέντο της Ιταλίας ενώπιον 200 καλεσμένων και δεξίωση-υπερπαραγωγή σε βίλα της Ιταλίας, με live του Αντώνη Ρέμου.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Ilias Kokotos (@iliaskokotos)

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Leon Patitsas (@leonpat7)

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

    Έμιλυ Βαφειά
    Έμιλυ Βαφειά

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιος (δεν) έλειπε από την εκδήλωση του οίκου Bulgari στο Ζάππειο;

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: «Belita» (από το… «Lolita»)

    Δήμητρα Κούστα: Θλιμμένη ή ευτυχισμένη «πριγκίπισσα»;



    ΣΧΟΛΙΑ