• LIFE&STYLE

    Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πιο glam και σέξι παίκτρια του Nomads

    • NewsRoom


    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στο φετινό Nomads. Η όμορφη Δήμητρα, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας, «Next Top Model», άφησε για λίγο την πασαρέλα και πήγε να δοκιμαστεί στη Μαδαγασκάρη.

    Η 28χρονη από την Κρήτη εργάζεται ως μοντέλο ενώ έχει λάβει μέρος σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντική στιγμή στην πορεία της στο modelling είναι η φωτογράφισή της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει συμμετάσχει σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Από το 2016 διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

    Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Λατρεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ αλλά η μεγαλύτερή της αγάπη είναι η σκυλίτσα της, η Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.

    View this post on Instagram

    ? s u m m e r ?

    A post shared by Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) on

    Η Δήμητρα έχει δηλώσει πως θέλησε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 για να ανακαλύψει τον εαυτό της μακριά από τις ανέσεις και την καλή ζωή, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τα σέξι μαγιό, τις ψηλές κάλτσες με το γκλίτερ και τη μεταξωτή ρόμπα της.

    Σε κάθε επεισόδιο το twitter την αποθεώνει και όπως φαίνεται, ακόμη και αν δεν κερδίσει το παιχνίδι, θα έχει κατακτήσει μια θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

    View this post on Instagram

    #sundayzz ?

    A post shared by Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο γοητευτικός ηθοποιός του Nomads – Από την Αμερική στη Μαδαγασκάρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κουκουρίκης: Ο Θεσσαλονικιός αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του Nomads (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Δήμος Χαριστέας: Ο ανταγωνιστικός και εξωστρεφής γυμναστής του Nomads



    ΣΧΟΛΙΑ