• LIFE&STYLE

    Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο γοητευτικός ηθοποιός του Nomads – Από την Αμερική στη Μαδαγασκάρη


    Από την αρχή του Nomads 2, του ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, υπήρχε ένας γοητευτικός άντρας που κάτι θύμιζε πολύ έντονα σε όλους τους τηλεθεατές. Μια φυσιογνωμία οικεία στα μάτια, που έφερνε στο μυαλό εικόνες από τηλεοπτικές αλλά και κινηματογραφικές σκηνές.

    Ο ψηλός και γοητευτικός άντρας με το καλογυμνασμένο σώμα και το πρόσωπο που γράφει στον φακό, δεν ήταν άλλος από τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο. Ο Χρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα και, έπειτα, μεταναστεύοντας στο εξωτερικό και, συγκεκριμένα, στην Αμερική. Θα τον θυμάστε σίγουρα από τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές “Λόλα”, “Ματωμένα χώματα”, “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο”, “Αληθινοί έρωτες” και άλλες.

    Την απόφαση να φύγει και να κυνηγήσει μια καριέρα στην Αμερική, ξεκινώντας από το φημισμένο Λος Άντζελες, την πήρε εννέα χρόνια πριν. Παρόλο που στην Ελλάδα είχε ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη και ζηλευτή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, θέλησε να δοκιμάσει τα όριά του και εκτός της πατρίδας του, ώστε να πειραματιστεί, να γνωρίσει νέα πράγματα και να δει μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Και η αλήθεια είναι πως ο Χρήστος τα κατάφερε πολύ καλά στο εξωτερικό!

    Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Επίσης, συμμετείχε σε επτά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot». Επιπλέον, ο Χρήστος είναι ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που έδωσε τη φωνή και το πρόσωπο του για το video game Metal Gear Solid 5:The Phantom Pain.

    Πέρα από την υποκριτική, ο Χρήστος αγαπά πολύ τη γυμναστική και αθλείται από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Έκανε για αρκετά χρόνια πόλο, έχει μαύρη ζώνη στο Taekwondo, ενώ τώρα προπονείται στο Brazilian Jiu jitsu. Το σώμα είναι συνηθισμένο στις σκληρές προπονήσεις και η φυσική του κατάσταση είναι άριστη, λόγω της σχέσης του με τον αθλητισμό. Αυτά είναι, φυσικά, πλεονεκτήματα για τη συμμετοχή του στο Nomads, που για τον ίδια αποτελεί μία εμπειρία.

    Δεν υπάρχει τίποτα που να τον φοβίζει και νίκη για εκείνον θα είναι να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Κουκουρίκης: Ο Θεσσαλονικιός αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του Nomads (pics

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Μαρμαράς: Ο Κύπριος χίπστερ του Nomads που έχει τρελάνει το twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σίσσυ Ζουρνατζή: Η εντυπωσιακή instagrammer του Nomads που έχει αναστατώσει τη Μαδαγασκάρη



    ΣΧΟΛΙΑ