• LIFE&STYLE

    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Για χρόνια ζούσαν σαν συγκάτοικοι – Πώς ήρθε η ώρα του διαζυγίου

    Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή


    Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παίρνουν και επίσημα διαζύγιο, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, μια είδηση που «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία για τον πολύ κόσμο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κοντικό περιβάλλον του ζευγαριού γνώριζε από καιρό τι ακριβώς συμβαίνει.

    Οι Έλληνες «Μπέκαμ» δεν είναι πια μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το downtown, είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα.

    Μάλιστα, το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα αν η Δέσποινα δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μη διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που, δυστυχώς, έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στον γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη.

    Άλλωστε, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, προτεραιότητά τους είναι τα δυο παιδιά τους.

    Αν και η Δέσποινα με τον Ντέμη προσπάθησαν να συνυπάρξουν, κατάλαβαν ότι η κοινή τους ζωή στο ίδιο σπίτι κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα, οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα οποία βασίζεται ένας υγιής γάμος έφεραν το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρίνεια και η αφοσίωση ξεθωριάζουν, τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει.

    Ποιος ανακοίνωσε στα παιδιά τον χωρισμό

    Το δημοσίευμα του downtown αποκαλύπτει ακόμη ότι το διαζύγιό τους είναι κάτι που συζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς βέβαια να αποτελεί μια εύκολη απόφαση. Θεώρησαν, όμως, ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

    βανδη-δεσποινα-νικολαιδης-ντεμης
    Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή

    Η Δέσποινα, μάλιστα, ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα -κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Ντέμης, ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι, στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής.

    Δέσποινα Βανδή

    Πώς σχολίασε τον χωρισμό Δέσποινας-Ντέμη ο Πέτρος Κωστόπουλος

    Σε κείμενό του στο nitro, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη:

    «Κάποτε ήμασταν μια παρέα. Δέκα, δεκαπέντε άτομα. Όχι κολλητοί όλοι, χαλαρή φιλία. Ανάμεσά τους ήταν η Δέσποινα με τον Ντέμη, ήταν η Ελένη με τον Γιάννη και ήταν η Τζένη κι εγώ. Παντρεμένα ζευγάρια με δύο τρία παιδιά ο καθένας. Κάναμε παρέα και κάναμε αυτά που κάνουν όλα τα ζευγάρια. Μαζευόμασταν στα σπίτια, παίζαμε επιτραπέζια, τσακωνόμασταν επιτόπου γι’ αυτά, πηγαίναμε μερικές μέρες διακοπές, δεν βγαίναμε για χορούς και πανηγύρια, ούτε κάναμε τίποτα star power εμφανίσεις. Μόνο στη Δέσποινα πηγαίναμε καμία φορά, όλοι μαζί, γιατί ήταν και η μόνη που ήταν στο χώρο του live θεάματος. Αν κάποιος θελήσει να πει, να το ερμηνεύσει σαν μια ακόμη παρέα επωνύμων, σφάλει. Τον Γιάννη τον ήξερα από τη δεκαετία του ’80, η Ελένη ήταν φίλη μου το 1993 και τον Ντέμη τον γνώρισα από τότε που έπαιζε ακόμα στον Απόλλωνα.

    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Για χρόνια ζούσαν σαν συγκάτοικοι -
    Δέσποινα Βανδή και Πέτρος Κωστόπουλος

    Σήμερα, διάβασα ότι ο Ντέμης με την Δέσποινα χώρισαν. Και αυτοί. Όπως χώρισαν και κάποιοι από τους υπόλοιπους, που δεν ήταν γνωστοί, που δεν τους κυνηγούσε ο δαίμονας της επωνυμίας και το πέρασαν μαλακά. Το συζήτησαν και το έμαθαν φίλοι και συγγενείς, πέρασαν δηλαδή τον πόνο που κουβαλάει ένα διαζύγιο μέσα σε ένα κλειστό κύκλο.

    Εγώ θυμάμαι τη Δέσποινα με τον Ντέμη να είναι δύο όμορφοι, ερωτευμένοι άνθρωποι, να στάζουν γλύκα ο ένας για τον άλλον και να είναι ένα κανονικό ζευγάρι με μία Δέσποινα που πέραν της showbiz λειτουργούσε σαν τη μάνα μου στο σπίτι. Μαγείρευε, στόλιζε, νοικοκύρευε, είχαν ανοιχτό σπίτι και πάντα μαζί καλούσαν σπίτι τους ανθρώπους για παιχνίδια και φαγητό. Και ‘επώνυμους’, αλλά ακόμα περισσότερο ‘ανώνυμους’. Και το έκαναν με πολλή χαρά. Δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση τους, ξέρω ότι οι άνθρωποι χωρίζουν πια, στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους».

    Διαβάστε επίσης:

    Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία κοινή φωτογραφία με τον Ντέμη

    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο παθιασμένος έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο-βόμβα (video)

    Διαζύγιο-σοκ: Χώρισαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης



    ΣΧΟΛΙΑ