• LIFE&STYLE

    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο παθιασμένος έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο-βόμβα (video)

    • NewsRoom
    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο παθιασμένος έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο-βόμβα (video)

    Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή


    Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

    Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz, με ένα love story που ξεκίνησε το 1999, όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί «Γκάζι», όπου εμφανιζόταν τότε η Δέσποινα Βανδή. Φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό #11 του Ντέμη, η Δέσποινα ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε τις πρώτες επιτυχίες της. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αρχή ενός μεγάλου παθιασμένου έρωτα, αφού λίγους μήνες αργότερα ο Ντέμης έκανε την πρώτη κίνηση.

    Μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Ντέμη Νικολαΐδη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η Δέσποινα Βανδή δήλωνε τον Απρίλιο του 2020:

    «Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει ‘μήπως να βρεθούμε;’ Και του λέω ‘νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι’. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια».

    Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για τη σύζυγό του, ο Ντέμης, ο οποίος είχε δηλώσει ότι: «Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω ‘λέω να παντρευτούμε’. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο».

    Ο γάμος και η «μάχη» των παπαράτσι

    Τέσσερα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου 2003, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη, μακριά, όμως, από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Νάσιουτζικ με καλεσμένους συγγενείς και στενούς φίλους, περίπου 80 άτομα.

    Η είσοδος ήταν κλειστή και στους φωτογράφους, οι οποίοι όσο κι αν προσπάθησαν να κλέψουν έστω και μια στιγμή απο το μυστήριο δεν τα κατάφεραν ποτέ. Άλλοι φωτογράφοι σκαρφάλωσαν σε δέντρα και άλλοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον χώρο από τη θάλασσα!

    Τελικά για πρώτη φορά είδαμε φωτογραφίες του γάμου τους τον Απρίλιο του 2020 στη συνέντευξη της τραγουδίστριας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

    «Ο Ντέμης δεν είχε δαχτυλίδι στη δική του πρόταση γάμου. Δεν έγινε με αυτά που βλέπετε στις ταινίες τις αμερικάνικες ούτε στις ελληνικές, έγινε πολύ απλά, πολύ ήσυχα, πολύ ξαφνικά», είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή σε δηλώσεις της μετά το τέλος συναυλίας της με την Έλενα Παπαρίζου τον Ιούνιο του 2017.

    Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

    Σε άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή «DOT», η Δέσποινα Βανδή είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Ντέμη.

    «Δεν ξέρω πως γίνεται να είμαι ακόμα καψούρα με τον Ντέμη, μου προέκυψε. Τον άνθρωπο που αγαπάς ή ερωτεύεσαι, τον αγαπάς και τον ερωτεύεσαι για συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά στη διάρκεια των χρόνων, μπορεί να χαθούν, να μετατραπούν, να μεταλλαχθούν… Δεν αισθάνθηκα ποτέ κοιτώντας τον Ντέμη ότι δεν είναι ο άνθρωπος που αγάπησα. Κάθε μέρα βλέπω σε αυτόν τον λόγο και την αιτία που είμαι μαζί του και τον θέλω ακόμη. Του το λέω και του το δείχνω

    Δεν μπορώ να σου πω ότι 18 χρόνια που είμαστε μαζί τα χαρακτηρίζει ένα αχαλίνωτο πάθος. Σημασία έχει ότι υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Σημασία έχει να τον θέλεις και να σε θέλει ο άλλος, να μην αισθανθείς ποτέ δεδομένος».

    Οκτώ μήνες μετά τον γάμο τους και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου του 2004, η Δέσποινα Βανδή έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη Μελίνα, η οποία είναι σήμερα 17 ετών. Στις 21 Αυγούστου του 2007 το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί τους, τον μικρό Γιώργο.

    Η πολυσυζητημένη συνέντευξη στο Discovery Channel

    Πριν από αρκετά χρόνια, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης συμμετείχαν σε ένα ντοκιμαντέρ του Discovery Channel με θέμα τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ευρώπης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, αφού το ζευγάρι άνοιξε της πόρτες του σπιτιού τους και υποδέχθηκε το συνεργείο με τις τηλεοπτικές κάμερες.

    Η προβολή της εκπομπής τότε είχε σοκάρει πολύ κόσμο, με τον τρόπο που η Δέσποινα και ο Ντέμης προέβαλαν την οικονομική τους άνεση. Σοκ, όμως, όπως η ίδια παραδέχεται, έπαθε και η Βανδή, μετά την προβολή της εκπομπής και ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της παραγωγής.

    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο παθιασμένος έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο-βόμβα (video)
    Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή

    «Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από τη δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν ‘Made in Europe’. Αντί για ‘Made in Europe’ είδα μια εκπομπή που λεγόταν ‘Rich and Famous’, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!

    Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη ‘να τους κάνουμε μήνυση’ και μου έλεγε ‘μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται’… Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης», είχε δηλώσει αργότερα η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Τετ α Τετ».

    Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, ακούστηκε να παρομοιάζουν την Ελληνίδα τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της με το ζεύγος Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

    Η ανακοίνωση του διαζυγίου τους

    «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

    Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

    Παρά το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ειδικότερα στο Instagram, όπου ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της και τις εξορμήσεις της, απών πάντα ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση εδώ και καιρό.

    Από την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί»:

    Από την εκπομπή «Ελένη»:

    Η αφιέρωση στον Ντέμη:

    Διαβάστε επίσης:

    Διαζύγιο-σοκ: Χώρισαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

    Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας θυελλώδης έρωτας που ξαφνικά έσβησε

    Τελικοί NBA: Αχτύπητο δίδυμο Αντετοκούνμπο-Μίντλετον (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ