• LIFE&STYLE

    Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

    • NewsRoom
    κρατερος κατσουλης κατερινα καραβατου κου κου

    Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου


    Τέλος στον γάμο τους μετά από 10 ολόκληρα χρόνια έδωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

    Το πρώην ζευγάρι έκανε την αποκάλυψη με μια ανακοίνωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, στην οποία αναφέρει τα εξής:

    «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

    Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη».

    Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

    Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός παρουσίαζαν επί 7 χρόνια στο Star την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ενώ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου «μετακομίζει» στο MEGA.

    Στις αρχές Μαΐου και πριν το τέλος της εκπομπής τους, ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε ξαφνικά. Όπως εξήγησε τότε, ο λόγος της αποχώρησής του ήταν τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στην οποία «έχει κλείσει» πρωταγωνιστικό ρόλο με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η παρουσία του και στη «Φωλιά των Κου Κου» κάθε πρωί.

    Διαβάστε επίσης:

    Δέσποινα Βανδή: Ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της;

    Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι ζουν τον έρωτά τους στη Ρόδο

    Κάρλα Μπρούνι: Διακοπές στην Ελλάδα για την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ