• LIFE&STYLE

    Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι ζουν τον έρωτά τους στη Ρόδο

    • NewsRoom
    Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

    Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι


    Έναν δυνατό έρωτα φαίνεται πως ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι.

    Η 30χρονη μελαχρινή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός διατηρεί σχέση με τον 27χρονο τραγουδιστή τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού OK!, όλα ξεκίνησαν από μια τρυφερή φιλία που σύντομα εξελίχθηκε σε σχέση.

    Μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών πέρασαν μαζί στη Ρόδο, όπου διέμεναν στο Rodos Palace, ενώ για το μπάνιο και τη διασκέδασή τους επέλεξαν το beach bar Santa Marina, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

    Το πρωί της Παρασκευής 6 Αυγούστου ο φακός τούς απαθανάτισε να κάνουν χαλαροί το μπάνιο τους στην παραλία Αγία Μαρίνα. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι χαλαρές τους βραδινές βόλτες στην Παλιά Πόλη, αποδεικνύοντας πως δεν κρύβουν τη σχέση τους.

    Η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξή της στο ΟΚ! τον Ιούλιο του 2020 είχε μιλήσει για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο επόμενος σύντροφός της: «Θα ήθελα να είναι αυτό που λέμε “καλός άνθρωπος”, να έχει αγνή ψυχή, να είναι σε θέση να επικοινωνεί και να είναι διατεθειμένος να γίνουμε ομάδα, ώστε να στηρίζει ο ένας τον άλλο στα δύσκολα».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Σαντικάι ασχολείται από μικρός με τη μουσική. Μάλιστα, σε ηλικία μόλις 9 ετών υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Legend κυκλοφορώντας 3 δίσκους (CD+DVD) με εκκλησιαστικούς και χριστιανικούς ύμνους και έκανε τεράστια επιτυχία.

    Το 2014, αλλά και το 2015 συμμετείχε στο «The Voice», ωστόσο, δεν κατάφερε να βγει νικητής.

    Πλέον, ασχολείται κυρίως με την ενορχήστρωση και την ηχογράφηση και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Stan, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Χαρούλα Αλεξίου.

    Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι / Πηγή: OK!
    Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες / Πηγή: OK!
    Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι / Πηγή: OK!

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

    Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου – Τι αποκάλυψε

    Beyoncé και Jay-Z πρέσβεις του οίκου κοσμημάτων Tiffany & Co



    ΣΧΟΛΙΑ