• LIFE&STYLE

    Δέσποινα Βανδή: Ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της;

    Δέσποινα Βανδή: Ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της;

    Δέσποινα Βανδή


    Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι δίνουν τέλος στον γάμο τους, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε πάρει χωριστούς δρόμους τα τελευταία περίπου 2 χρόνια.

    Φήμες ότι η Δέσποινα Βανδή βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου άνδρα άρχισαν να κυκλοφορούν μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

    Συγκεκριμένα, η δημοφιλής περσόνα Soula Glamorous, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram που μετρά περισσότερους από 400 χιλιάδες ακολούθους έριξε μια «βόμβα» αναφορικά με την προσωπική ζωή της Δέσποινας.

    Ένας follower ρώτησε την Soula Glamorous αν η Δέσποινα Βανδή είναι ζευγάρι με τον τηλεοπτικό Βόσκαρη από τις Άγριες Μέλισσες, με εκείνη να απαντά:

    «Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο».

    Σημειώνεται πως ο τηλεοπτικός Μάνος Βόσκαρης είναι ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, που πρωταγωνίστησε φέτος στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

    Η ταυτότητα της Soula Glamorous είναι μυστική, ενώ πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες του Instagram, αφού καθημερινά σχολιάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει, τα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ενώ μεταφέρει νέα της σόουμπιζ που κανείς άλλος δεν γνωρίζει!

    Διαβάστε επίσης:

    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Για χρόνια ζούσαν σαν συγκάτοικοι – Πώς ήρθε η ώρα του διαζυγίου

    Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία κοινή φωτογραφία με τον Ντέμη

    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο παθιασμένος έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο-βόμβα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ