• LIFE&STYLE

    Κρατερός Κατσούλης: Αποχώρηση-«βόμβα» από τη «Φωλιά των Κου Κου» (video)

    Κρατερός Κατσούλης


    Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Κρατερού Κατσούλη με το STAR, καθώς μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να αποχωρήσει από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», την οποία συμπαρουσίαζε μέχρι και σήμερα με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

    Την αιφνιδιαστική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί της Τετάρτης, ενώ τα δάκρυά της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

    Όπως εξήγησε, ο λόγος της αποχώρησής του είναι τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στην οποία «έχει κλείσει» πρωταγωνιστικό ρόλο με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η παρουσία του και στη «Φωλιά των Κου Κου» κάθε πρωί.

    «Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα ‘Στη φωλιά των Κου Κου’. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά.

    Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το ‘Σμύρνη μου Αγαπημένη’, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το STAR δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί διακόπηκε on air το «Happy Day» – Εκτός και η «Φωλιά των Κου Κου»

    Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή: Η νέα συνάντηση και τα σχέδια για συνεργασία (pics)

    Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson (video)



    ΣΧΟΛΙΑ