• LIFE&STYLE

    Χάρι Στάιλς: Πέρασε από ακρόαση για τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ στη νέα βιογραφική ταινία

    • NewsRoom
    Χάρι Στάιλς

    Χάρι Στάιλς


    Ο Χάρι Στάιλς αποκάλυψε ότι πέρασε από ακρόαση για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ στη νέα βιογραφική ταινία του Μπαζ Λούρμαν.

    Ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο SiriusXM του Χάουαρντ Στερν αποκάλυψε την είδηση, όταν αποκάλεσε τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ «απίστευτα ιερή».

    Η ταινία, η οποία αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις 24 Ιουνίου, εμβαθύνει στη σχέση του βασιλιά του rock n’ roll με τον μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (που υποδύεται ο Τομ Χανκς) και καλύπτει περίοδο 20 χρόνων.

    «Ο Έλβις ήταν ίσως το πρώτο άτομο που γνώρισα εκτός από την οικογένειά μου όταν ήμουν παιδί» είπε ο τραγουδιστής.

    «Για αυτόν τον λόγο, υπήρχε κάτι απίστευτα ιερό γύρω του, οπότε σκέφτηκα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να παίξω τον ρόλο».

    «Μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον… Νιώθω ότι αν ένας σκηνοθέτης αισθάνεται ότι δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για τον ρόλο, τότε είναι καλύτερο για εκείνον και είναι καλύτερο για μένα» είπε.

    «Αν πιστεύουν ότι η ταινία θα είναι καλύτερη με κάποιον άλλον, τότε δεν θέλω να την κάνω γιατί δεν θέλω να είμαι η όχι τόσο καλή έκδοση» υπογράμμισε.

    Ανέφερε επίσης ότι έπρεπε να αναπαραστήσει μια εμβληματική παράσταση του Έλβις Πρίσλεϊ στο Λας Βέγκας και να παίξει σε μερικές σκηνές για την ακρόαση.

    Ο Χάρι Στάιλς παραδέχτηκε ότι δεν ένιωθε ότι έμοιαζε πολύ με τον Πρίσλεϊ και ότι δεν προσβλήθηκε που αποφάσισαν να προχωρήσουν με τον Όστιν Μπάτλερ για τον ρόλο.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Τζένιφερ Λόπεζ «Halftime»

    H Βικτόρια Μπέκαμ με τον πατέρα της χορεύουν αγκαλιασμένοι

     



    ΣΧΟΛΙΑ