• LIFE&STYLE

    Netflix: Το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Τζένιφερ Λόπεζ «Halftime»

    • NewsRoom
    Τζένιφερ Λόπεζ

    Τζένιφερ Λόπεζ


    Το ντοκιμαντέρ της Τζένιφερ Λόπεζ με τίτλο «Halftime» έρχεται σύντομα στο Netflix.

    Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ που ξεδιπλώνει άγνωστες ιστορίες, για τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ, κυκλοφόρησε ένα μικρό τρέιλερ και η ξαφνική εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ, το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

    Στο τρέιλερ που βγήκε στη δημοσιότητα, η 52χρονη σταρ μιλά μεταξύ άλλων για την κριτική που είχε δεχθεί από τα ΜΜΕ στην αρχή της καριέρας της.

    «Πίστευα πραγματικά πολλά από αυτά που έλεγαν», λέει, αναφερόμενη σε σχόλια όπως «ντίβα» και «serial bride».

    «Ήταν δύσκολο, είχα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Έπρεπε να ανακαλύψω ποια ήμουν πραγματικά, να πιστέψω σε αυτό και να μην πιστεύω τίποτα άλλο», αναφέρει σε άλλο σημείο του τρέιλερ.

    «Προσπαθώ να σας δώσω κάτι που να έχει ουσία, όχι απλά να δείξω εμάς που χορεύουμε. Θέλω κάτι αληθινό», ακούγεται να λέει η Λόπεζ στο τρέιλερ.

    Έκπληξη προκαλεί η εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ, ο οποίος θυμάται ότι κάποτε την είχε ρωτήσει – για τη φρενίτιδα των ΜΜΕ για το πρόσωπό της – «Δεν σε ενοχλεί αυτό;». Και εκείνη απάντησε: «Το περίμενα».

    Η φαντασμαγορική εμφάνιση που έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ με τη Shakira στο ημίχρονο του Super Bowl το 2020

    Οι θαυμαστές της JLo, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα και της καθημερινότητάς της, ενώ η ίδια – μεταξύ άλλων – θα αναφερθεί και στην προετοιμασία της για την φαντασμαγορική εμφάνιση που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 με τη Shakira.

    Δείτε το τρέιλερ:

    Το Halftime θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Τραϊμπέκα και από τις 14 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Τομ Φορντ αποχωρεί από πρόεδρος του CFDA

    Ashley Graham: Μια body positivity καμπάνια με καθημερινές plus size γυναίκες



    ΣΧΟΛΙΑ