• LIFE&STYLE

    Χάρι και Μέγκαν: Αυτό που δεν πρόσεξε κανείς στα επίσημα πορτρέτα του βασιλικού γάμου

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-παρανυφακια-πορτρετο


    Το προηγούμενο Σάββατο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ σε μία εντυπωσιακή τελετή, που παρακολούθησε ολόκληρος ο πλανήτης.

    Μόλις χθες, το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα πορτρέτα του γάμου με τους νεόνυμφους και την βασιλική οικογένεια. Αν και έλειπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, που έφυγε από τη ζωή πριν από 21 χρόνια, ένα κομμάτι της υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας του γιου της.

    Η ανθοδέσμη της Μέγκαν αποτελούνταν από τα αγαπημένα λουλούδια της πριγκίπισσας της Ουαλίας, τα οποία μάζεψε ο Χάρι από τον κήπο της, ενώ η αδελφή της Νταϊάνα απηύθυνε έναν συγκινητικό λόγο στην τελετή εκπροσωπώντας την οικογένειά της.

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι

    Ωστόσο, αυτό που δεν πρόσεξε κανείς ήταν μία μικρή λεπτομέρεια στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Παλάτι. Ο λόγος για τις πολυθρόνες, που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που κάθεται η βασιλική οικογένεια. Πρόκειται για την ίδια πολυθρόνα που καθόταν η Νταϊάνα με τον μικρό τότε Χάρι στην βάφτισή του.

    Χαρι-Νταιανα-βαφτιση
    Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Χάρι

    ουιλιαμ-χαρι-νταιανα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επεισόδιο στο Λονδίνο με τον ανιψιό της Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησαν οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τίμησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο γάμο τους



    ΣΧΟΛΙΑ