• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της χρονιάς

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος

    Το νυφικό της Μέγκαν, δημιουργία του αγαπημένου της οίκου Givenchy


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ. Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης μπροστά σε φίλους και οικογένεια, ανάμεσά στους οποίους ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον Φίλιππο, η Καμίλα και ο Κάρολος, η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια.

    Τα βρετανικά μέσα κάνουν λόγο για έναν σύγχρονο, μοντέρνο και πολυπολιτισμικό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες ήταν οι Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι Αμάλα και Τζορτζ Κλούνεϊ, η Όπρα Γουίνφρεϊ και ο Έλτον Τζον.

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος

    χαρι-ουιλιαμ

    ελισαβετ-φιλιππος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η παραδοσιακή βόλτα με την άμαξα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ιστορία πίσω από την εντυπωσιακή τιάρα της Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο Οίκος που σχεδίασε το νυφικό της Μέγκαν



    ΣΧΟΛΙΑ