• LIFE&STYLE

    Πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τίμησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο γάμο τους

    μαρκλ-μεγκαν-χαρι-νταιανα


    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μπροστά σε 600 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η μητέρα της νύφης, Ντόρια Ράγκλαντ. Από την άλλη, η μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα, που έφυγε από τη ζωή πριν από σχεδόν 21 χρόνια, άφησε ένα τεράστιο κενό στην γεμάτη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

    Το αγαπημένο ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας τίμησε διακριτικά την Νταϊάνα καθ’ όλη την διάρκεια του γάμου τους. Η μεγαλύτερη αδελφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Τζέιν Φέλοους απηύθυνε έναν συγκινητικό λόγο στην γαμήλια τελετή, αντιπροσωπεύοντας την πλευρά της οικογένειάς της και ταυτόχρονα τιμώντας την αξέχαστη Νταϊάνα.

    Δείτε τον λόγο της Λαίδη Τζέιν:

    Την μεγάλη ημέρα του Χάρι και της Μέγκαν τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη ο μεγαλύτερος αδελφός της Νταϊάνα, Κάρολος Σπένσερ και η αδελφή τους, Λαίδη Σάρα ΜακΚορκοντέιλ.

    Όπως είναι γνωστό, το δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε ο Χάρι στην αγαπημένη του περιείχε δύο διαμάντια από κοσμήματα της μητέρας του. Με αυτόν τον τρόπο, ένα κομμάτι της Νταϊάνα θα είναι πάντα μαζί τους.

    Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ

    Ακολουθώντας τα βήματα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, στους όρκους της η φεμινίστρια Μέγκαν Μαρκλ υποσχέθηκε να αγαπά, να φροντίζει και να τιμά τον σύζυγό της, αλλά όχι να τον υπακούει.

    Στο γάμο της με τον Κάρολο, η Νταϊάνα είχε δημιουργήσει ταραχή με την πρωτάκουστη για την περίοδο εκείνη πρωτοβουλία της να αλλάξει το συγκεκριμένο κομμάτι των όρκων. Το ίδιο είχε κάνει και η Κέιτ Μίντλετον στο γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος

    Τα λουλούδια που κοσμούσαν την εκκλησία, καθώς και η ανθοδέσμη της νύφης περιείχαν νυχτολούλουδα, τα αγαπημένα άνθη της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η επιλογή τους δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού το ζευγάρι θέλησε να τιμήσει την μητέρα του Χάρι.

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος

    Στον βασιλικό γάμο ηχούσε και ο ύμνος Guide Me, O Thy Great Redeemer, ο οποίος ακούστηκε και στην κηδεία της αδικοχαμένης και αγαπητής στο λαό, Νταϊάνα.

    Τέλος, ο Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν από τους καλεσμένους, αντί για δώρα, να δώσουν ένα χρηματικό ποσό της επιλογής τους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, κάποιες από τις οποίες ήταν πολύ κοντά στην καρδιά της μητέρας του, η οποία ήταν γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση.

    πριγκιπισσα-νταιανα
    Πριγκίπισσα ΝταΪάνα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «έκλεψαν» την παράσταση στον βασιλικό γάμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Juicy παρασκήνιο: Πρώην του πρίγκιπα Χάρι πήγαν στον βασιλικό γάμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ στην Τζαμάικα – Το νυφικό, η γαμήλια σουίτα και το πάρτι (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ